Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sertéstarja panírozva recept

Sertéstarja panírozva recept

Elkészítési idő 50 perc

A Sertéstarja panírozva hozzávalói:
1 kg sertéstarja (vagy csontos csirkemell), 2-3 csésze zsemlemorzsa, 2 db felvert tojás, 1 csészényi olaj, só, őrölt fekete bors. A kisütéshez: olaj.


A Sertéstarja panírozva elkészítési módja:
Egy öblös tálban a tojásokat felverjük, de közben ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Ha csirkemellből készítjük, akkor először kicsontozzuk, majd megmossuk és leitatjuk róla a nedvességet papírtörlővel Ezután kisebb darabokra vágjuk és mindegyik szeletet enyhén kiklopfoljuk majd sózzuk, és borsozzuk. Közben a sütőolajat felmelegítjük. Mindegyik húsdarabot megforgatjuk a zsemlemorzsában, majd a tojásban, és ismét a zsemlemorzsában.A forró olajban a húsok mindkét oldalukat aranybarnára sütjük és még melegen tálaljuk a hozzá illő körettel és salátával.


Kategória: Húsételek receptjei

A receptet beküldte: , márc. 7. 10:47
A sertéstarja panírozva elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook