Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sertéskaraj hagymaszósszal recept

Sertéskaraj hagymaszósszal recept

A Sertéskaraj hagymaszósszal hozzávalói:
4 szelet sertéskaraj
1,5 dl fehérbor
2,5 dl húsleveslé kockából
15 dkg v.hagyma
majoranna, só, bors, olaj


A Sertéskaraj hagymaszósszal elkészítési módja:
A karajszeleteket sózd, borsozd, szórj rá majorannát. Serpenyőben kevés olajon pirítsd meg a hússzeleteket. Vedd ki a húst a serpenyőből, a karikára szelt hagymát pirítsd meg az olajon, öntsd hozzá a húslét és a fehérbort. Forrald jól össze, majd tedd bele a hússzeleteket és párold puhára. Köretként amit szeretsz, én majorannás, petrezselymes rizst főzök hozzá.

Miellőtt a hagymát pirítod érdemes az olajat áttenni egy nagyobb edénybe, a húslé meg a bor mennyisége már egy kicsit sok a serpenyőhöz. Vagy az én serpenyőm kicsi :-)


Kategória: Húsételek receptjei


A sertéskaraj hagymaszósszal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook