Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sertéscsülök vadas mártásban recept

Sertéscsülök vadas mártásban recept

A Sertéscsülök vadas mártásban hozzávalói:
1 kg füstölt csülök
2 szál sárga és fehérrépa
1 fej vöröshagyma
1 ek olaj
1 ek liszt
2 dl tejföl
5 szem bors
2 babérlevél
cukor
ecet



A Sertéscsülök vadas mártásban elkészítési módja:
A csülköt kuktában puhára főzöm. Kihülés után vékonyan felszeletelem. A sárga-, és fehérrépát a felkarikázott hagymával együtt az olajon megpárolom, az összes hozzávalót beleteszem annyi vízbe, amennyi ellepi és felforralom, beleteszem a húst és egy napra hűtőszekrénybe teszem. Másnap felforralom, puhára főzöm, majd a zöldségeket áttöröm. Behabarom és a húsra öntöm. Spagettivel, vagy makarónival tálalom.


Kategória: Húsételek receptjei


A sertéscsülök vadas mártásban elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook