Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Serpenyős káposzta 2. recept

Serpenyős káposzta 2. recept

A Serpenyős káposzta 2. hozzávalói:
1 zacskó gyorsrizs
50 dkg sertés/marha darált hús
2 ek paradicsompüré
60 dkg fejes káposzta vagy kínai kel
2,5 dl húsleves /kockából/
15 dkg koktélparadicsom
1-1 csokor turbolya v. petrezselyem/bazsalikom
só, bors


A Serpenyős káposzta 2. elkészítési módja:
A gyorsrizst elkészítjük. 2 ek étolajon a darált húst 10 percig pirítjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a paradicsompürét, az összevagdalt káposztát, felöntjük levessel, 10 percig főzzük. Végül: belekeverjük a rizst, a félbevágott koktélparadicsomot, a fűszernövényeket, fűszerezzük még, ha szükséges.

Nem teszek hozzá koktélparadicsomot, turbolyát.
A recept a Tina nyár 2004/3 számban található.


Kategória: Egytálételek receptjei


A serpenyős káposzta 2. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook