Selejtes, aki nem szül 30 előtt? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Selejtes, aki nem szül 30 előtt?
Pont ezzel a szöveggel b.ssza el a sok könnyen befolyásolható nö életét a drága környezete. Jó h nem akarsz szülni lyányom de azt a gyereket fel is kell nevelni...Az egyszeri ostoba liba meg szül, igaz anyai ösztön az zéró,de jaj mingyá'harminc... A másik duma a "majd megszereted" mármint a gyereket. Persze, nem egy nöröl tudok aki úgy megszerette, hogy el is hagyta a családját...
De egy vérbeli megmondóember soha nem fogja elismerni, hogy az a legbölcsebb ha lakatot tesz a pofájára.
szerintem marhára nem érdemes ebből a dologból lelki ismereti dolgot csapni. Mindenki eldönti, h akar-e gyereket vagy sem, és mikor.
Én pl nem is biztos, h akarok gyereket, és 38 éves leszek mindjárt.
Gyerekek, easy!
Igen, ez kb. olyan, hogy ki jár szoknyában és magassarkúban és ki nadrágban és bakancsban?
Ki a fenét érdekel, mindenki azt vesz fel amit akar.
Én pl az előbbit:)
Bocs, egy tízessel elszámoltam:)
Nem 78, hanem 68:)
ezek nagyon begyepesedett gondolatok, ne haragudj.... -(
(de sokan gondoljak igy, nem avgy egyedul vele....)
A-A nem vontam, csak kérdeztem, azt is halkan...és picit gondolj bele...szerintem nem mindegy. Nem mindegy, hogy az anyám nincs ott 78 évesen vagy a nagyanyám.
De tudod mit?
Legyen ott ő is, és én is:)
És mindenkié legyen ott:)
tokmindegy, hanyadik generacio, azt vontad ketsegbe, hogy egyaltalan ot lehet a szalagavaton, diplomaoszton.... :-)
miert ne lehetne?
Utána számoltam: de ő mégiscsak az unokám és nem a gyerekem, és akkor ő 18, én pedig 65...érted?:)
Egy nagyon picit nem ugyanaz:)
Az már két generáció:)
De értem amit mondasz:)
:-D
miert ne tudna? :-)
te nem leszel ott az unokad szalagavatojan? ;-)
Igen, akár 50 évesen is szülhet és szüljön ha ő úgy érzi jónak. Az ő dolga, magánügye, tegye!
De ott tud majd lenni a gyermeke 18. szülinapján vagy a diplomaosztón?
A generációs különbségek nem ütköznek ki sokkal jobban az 50 év korkülönbség miatt?
Csak diszkréten és nagyon halkan kérdezem:)
DE természetesen vallom amit eddig is, mindenki szüljön akkor amikor ő azt jónak látja, elérkezett az idő és összejön. Senkinek nincs joga megkérdőjelezni a döntését. Az ő teste, az ő élete, az ő választása.
Vannak bizony és van az ellenkezője, amikor a harmincegynehányra azt gondolná az ember, hogy minimum 45, vagy a 25-re, hogy legalább 35. Mindkettő előfordul.
A genetika, a szerencse, azt, hogy nem dohányzunk, nem vagyunk elhízva, vigyázunk a bőrünkre, a testünkre, a szervezetünkre, a lehetőségekhez képest stressz mentes életet élünk...bizony, bizony csodákra képes.
Az én anyai nagyanyám 86 évesen halt meg, de még 80 fölött is gyönyörű arcbőre, mosolygós szeme, és karcsú dereka volt.
További ajánlott fórumok:
- Nem vetettem el a gyerekemet az apa és anyám kívánságára, most meg a szülés előtt egyedül maradtam vele
- Fekete (afrikai) párom van. Szerintetek szóljak a származásáról bemutatás előtt a szüleimnek vagy jobb a meglepetés ereje?
- Hogyan érezted magad szülés előtt, alatt és után?
- Kérhetek olyat hogy a kiírt időpont előtt indítsák meg a szülést?
- Azt hiszi, hogy szégyellem a szüleim előtt
- Ti hogy bírtátok az utolsó napokat szülés előtt lelkileg?