Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Seherezádé - az új török sorozat fórum

Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)

❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯
14111. rittynt
2015. júl. 4. 17:57
A néző hajlamos a saját érzelmeit is belekalkulálni abba a vágyakozásba, hogy a kedvencek közösen folytassák a történetet.A szereplők felnőtt felelős emberek, és a török hagyományok is visszafogják őket.Jobb egy szeretetreméltó jó barát, mint egy fellángoláson alapuló elkötelezettség. A főszereplők életkora is a visszafogottságra utal.
14110. 55940eb484 (válaszként erre: 14109. - Sofi10)
2015. júl. 4. 15:54

Igen valóban az ő dolguk, mindenki azt kapja, akit vagy amit megérdemel.

Nem érdekel a házasságuk, se a családi életük, azt csinálnak amit akarnak, számomra nem különlegesek.

Remélem akit Kenan választ azzal boldog lesz.

Ha ez mostani csaj lesz az, akkor vele.

És remélem hamarosan látható lesz filmben vagy sorozatban, legyen bárki is a partnere.

14109. Sofi10 (válaszként erre: 14108. - 55940eb484)
2015. júl. 4. 14:49

Ne haragudj hogy ki kell és nem kell neked arra gondolom hogy senki nem kiváncsi. Hogy Halit ell vált és ell vette a Berget, az a kettojuk dolga.

Se nem elsok se nem utolsok akik váltak és új partnert választottak. Kár hogy nem vagy kozeleb hozzájuk, hogy csinálna nekik tanácsost.

14108. 55940eb484 (válaszként erre: 14107. - Judit0612)
2015. júl. 4. 11:34

Halit 45 éves ,Kenan 41, Halit 1996-ban kezdte Kenan 1998-ban.

Nem gondolom, hogy Halit többet tett le az asztalra és sikeresebb.

É csak az aci askba láttam, em mondom hogy rossz volt, de túl jónak se mondanám

Ha Kenan csak az Ezelt csinálja az már önmagában elég lett volna.

Visszatérve a házasságra,nekem olyan pasi nem kéne, aki azért válik el, hogy elvegyen egy másik nőt.

(állítólag csúnya válás volt)

Szegény gyerek meg bújuk fotósok elől, ezen azért el kellene gondolkodni.

14107. Judit0612 (válaszként erre: 14106. - O.Eta)
2015. júl. 4. 01:06
Attol mert valaki mond valamit az nem jelent semmit. Es igen egy gyerek eleteben a legfontosabb, hogy a szulei szeressek egymast es ot, nyugodt kiegyensulyozott csaladi hattere legyen. Minden hiressegnek joga van eldonteni, hogy mennyit mutogatja a gyereket nyilvanossag elott. Gondolom Berg most minden idot Alival tolt. Halit sikerei sokkal regebbre nyulnak vissza, mint Kenane. Torokorszagban elismert szinesz es enekes. Egy hazassagban vannak hullamvolgyek ezt mindenki tudja, azert mert eppen nem minden fenekig tejfel bujjak ossze az eppen aktualis szinesz tarsammal csak mert mukodik a kemia koztunk? Ugyan mar! Attol mert Berg es Kenan jol mutatnak egyutt nem azt jelenti, hogy egy part fognak alkotni.
14106. O.Eta
2015. júl. 3. 22:16
Az igaz,hogy a magán életben nem volt olyan jel,hogy fizikálisan is van köztük valami,de szerelem, plátói az tuti.Kenan szabad volt, türelmesen várt,nem csajozott,csak nyáron, ez érthető.Berg viszont nem vállalta a botrányt,amit kapcsolatuk jelentett volna,hisz még most sem teljesen ült el az ellenszenv vele szemben.Halit akkor mindent félre söpört,de Seh.-et ítéltlk el.Igenis, volt köztük mosolyszünet, Bergnek akkor kellett volna lépnie. Akkoriban nyilatkozta"Alinak csak az a fontos,hogy apát szeresse anya,Miért mondta ezt?
14105. 55940eb484
2015. júl. 3. 21:25

Ahogy ez a házasság indult már az elgondolkoztató és, ez az mi vagyunk a boldog család kifelé mutogatása meg olyan erőltetett.

Mivel leginkább Kenan miatt néztem a Karadayit, ezek után is az ő filmjei, sorozatai fognak érdekelni.

A Seherezádét sem láttam, csak bele belenéztem és hát nem kapott el hév, még nem döntöttem el, hogy megnézem.e vagy sem

14104. iscret
2015. júl. 3. 21:07
Az utolsó rész felvétele után volt több közös kép is a szereplőkről. Bergről és Kenanról is.Talán a búcsu bulin még táncolni is kellett volna? Szerintem Halitnak is van annyi barátja, szakmai háttere, mint Kenannak és nem a színpadi "eldobás" miatt olyan sikeres, mint amilyen.A sikerei jóval korábbiak. Egyébként a mostanában készült képek és videók nem arról tanúskodnak, hogy a házasságuk válságban lenne. Szerintem a kis Aliért mindketten odavannak. Ő a szemük fénye, ez korábbi nyilatkozataikból már kiderült.
14103. Gabriella Tünde (válaszként erre: 14100. - Riusmius)
2015. júl. 3. 21:06
Az a tavaszimozi és vacsora az volt, hogy a srác Kenan régi jó barátja és a csaj annak a huga.De semmi több azóta se.Amikor hirbehozták Kenant Sinem Koballal tagadták, majd nem szálltak le erről a témáról és kb másfél hónapja nyomatékosan kijelentették, hogy vége és semmi nincs köztük.Ezt követően és olvastam egy reggeli hirekben, hogy a lesifotósok elkapták Sinemet, hogy hajnalban ment el Kenan lakásáról.Közben rengeteg cikk jelent meg Arda Turan és Sinemről, már azt gondolták, hogy kibékülnek,de aztán berobbant a nagy bejelentés, hogy az új csajt bemutatta a szüleinek és tervezik az eskövőt.Lehet, hogy ez is közrejátszott erre a hirtelen eseményekre.Én nem gondolnám, hogy Kenan és Berg...,azt hogy valami volt a levegőbe azt mi is érzékeltük akik folyamatosan néztük a filmet.Én csak belenéztem az Ezelbe és ott a szerelmes jelenetek teljesen mások voltak.Lehet, hogy Halit titkon féltékeny volt, hiszen Ő sem vak!Azt azonban nem gondolom, hogy odáig fajultak volna a dolgok, hogy ki is mondták volna.Az nekem sem tetszik ahogy állandóan mutogatják a kis Alit, minden programról 8-10 kép stb.Mintha enneklenne egy üzenete a külvilágnak.Több szinésznek is van gyereke, egyszer-kétszer felteszik és kész.Mostanában Halit képe szinte minden nap felkerül.Az viszont egy érdekes bejelentés, hogy egy évig csak anya akar lenni.Hiszen Ali már 5éves elmúlt, ovis,vagy iskolába megy nem igényelhet több időt.Na ezen azért én is gondolkodtam!Nem tesz jót Bergnek amikor a csúcson van, hogy otthon ücsörögjön.Ugyan tegnap az olvastam a fb-n-forditóval, hogy külföldi gyártók is megkeresték ajánlattal és Berg.szivesen kipróbálná magát.Ha csak ilyesmi lehet.Én még figyelem Kenanról a hireket, mert az a hirtelen bejelentés nekem sem világos.Ha tudunk valamit megosszuk egymással.
14102. varga ica (válaszként erre: 14100. - Riusmius)
2015. júl. 3. 20:41
Hogy érted azt,hogy Kenan elfogadta Berg dönését? Mondjuk az furcsa volt,hogy a bucsu bulin még egy kép sem készült róluk.Ha tudsz valamit légyszives oszd meg velünk.
14101. Judit0612 (válaszként erre: 14100. - Riusmius)
2015. júl. 3. 18:16
Mégis miből veszed, hogy Halit zsarolja Berget a gyerekkel, é, hogy tönkre ment a házasságuk?
14100. Riusmius
2015. júl. 3. 16:52
Kenan elfogadta Berg döntését,élesen szakititott Mahir karakterével,a bucsú bulin már nem ültek egy asztalnál sem,Berg elég fancsali volt,mikor kijöttek.Tavasszal voltak képek ahol egy fiatal szinésznövel volt moziban,utána étterembem és a csaj bátyja is ott volt, pedig elvben már volt a Sinem. Kenan komoly brand nincs szüksége arra hogy eldobja magát a szinpadon,stabil szakmai és baráti háttere van.Az egész történetben a kis Alit sajnálom,Halit vele zsarolja Berget, a gyerek pedig egyre neurotikusabb.A házasságuk már korábban tönkrement.
14099. 55940eb484 (válaszként erre: 14098. - Judit0612)
2015. júl. 3. 10:46
A végén szerencsére mégis voltak :-)))
14098. Judit0612
2015. júl. 3. 10:37
Persze érhető a találgatás, de úgy tudom Berg nyilatkozta is, hogy a 3.évadban már nem lesz hatalmas csók jelenetek.
14097. 55940eb484 (válaszként erre: 14096. - Judit0612)
2015. júl. 3. 08:20
A harmadik évad közepén igencsak elmaradtak a közeli jelenetek és rendes csókok, ez a 2. évad után (pl 72. rész) nagyon fura volt. A forgatókonyv nem indokolta, nem csoda hogy minden oldalon és fórumon elindultak a találgatások.
14096. Judit0612
2015. júl. 2. 19:08

Azért egy dolgot ne felejtsünk el a riporttal kapcsolatban. Törökről lett angolra fordítva és arról magyarra.

1; Nem ismerjük a törökök gondolkodását, illetve nem beszélünk törökül.

2; Az angol is teljesen másként gondolkozik, mint mi, tehát nem lehet abból kiindulni, hogy mit mondott a riportba mert több nyelvről van fordítva. Egy nyelvből sem lehet tökéletesen fordítani. Kenan sokféleképpen gondolhatta azt a mondatot, hogy nyomot hagyott benne ez a szerelem. Másrészről pedig színészek és nagyon jók! Remekül elhitették mindenkivel a szerelmüket a képernyőn, de a magán életben nem volt rá semmi utaló jel, hogy közöttük bármi is lenne munka kapcsolaton kívül.

14095. rittynt
2015. júl. 2. 18:51
Remélhetőleg jelenleg még n nincs szüksége ápolónőre, inkább női kísérőre gondolok, aki elég dekoratív, hogy többre gondoljanak.
14094. O.Eta
2015. júl. 2. 18:39
Ha nem szerelemről van szó,akkor miért akarja elvenni?Meglett férfi,hogy kötelezheti el magát ilyen hirtelen?Azt nyilatkozta még két hete sincs,"Ez a szerelem nyomott hagyott bennem". de milyet!Idős asszony, nő vagyok, de értetlenül állok az események előtt. Először azt hittem, hogy kacsa a hír,de úgy látszik nem,mert valamelyik angol oldalon olvastam, hogy a hónap végén esküvő.
14093. rittynt
2015. júl. 2. 16:45
Nem hinném, hogy szerelemről van szó, inkább a rajongók zaklatása elleni megoldás. Kenan nem egészséges, és a hajszolt forgatások is eléggé meggyötörték.Senki nem lát a hálószobába ezért szerintem mindez nem az aminek vélik, csupán médiaesemény.
2015. júl. 1. 22:58
Igen,elég sok cikket olvastam Sinem Kobalról.Tavaly ilyenkor szakitott Arda Turannal a Atlétikó Madrid jó nevű focistájával.Kb.3évi voltak együtt és már az esküvőt tervezték, vagy ki is volt tűzve.Ezt követően összejött valami neves énekesnő vagy szinésznő fiával kb. decemberben már azzal is szakitott.Februárban Berg.bulián mindketten ott voltak és talán akkor kezdődött. Lehet, hogy Berg.hozta őket össze.Jól tudták titkolni.Ez az Arda T. is gyorsan összejött és már ki is van tŰzve az esküvő.Ugye szegény Kenant még azzal is megrágalmazták, hogy a saját neméhez vonzódik.Szerintem most már nem lesz nyugtuk!
14091. varga ica
2015. júl. 1. 22:13
De ez a kapcsolat annyira friss még nemtudom elképzelni,hogy ennyire szerelmes Kenan,hogy már nősülne is.
14090. kormi61 (válaszként erre: 14088. - 55940eb484)
2015. júl. 1. 21:56

A gyors esküvőnek esetleg oka is lehet:))

De aztán az is lehet, hogy nem lesz esküvő csak a média esik túlzásba, Söngül Oden esetében és folyamatosan ezt terjesztették és még mindig nem volt esküvő....

14089. kormi61
2015. júl. 1. 21:54
Megnéztem Sinem Kobal Facebook oldalát és 1,4 millióan kedvelik az oldalát, ezek szerint a törököknél elég közkedvelt valaki, még Bergnek sincs ennyi kedvelője vagy követője....
14088. 55940eb484
2015. júl. 1. 21:42

Fél ev után esküvő. Egyáltalán minek esküvő...nekem ez az egész szürreális. Ha szerelmes vagyok nem titkolom, meg miegymás, hamem igen szeretjük egymást stb...de hát ezek a sztárok másik univerzumban élnek.

Azin is gondolkodtam hogy ez a Kenan-Berg dolog jott tett a sorozatnak és amig nem lett vége, hagyták hogy az emberek azt gondolják van koztuk valami. ...reklámnak nem volt rossz.

14087. kormi61
2015. júl. 1. 21:33
Bebizonyosodott, hogy Kenan nagyon jó színész, fantasztikusan eltudta velünk hitetni, hogy nagyon szerelmes, de hát bebizonyosodott, hogy igen szerelmes, csak nem Bergbe, hála a jó égnek én ennek azért örülök Kenan miatt.
14086. varga ica (válaszként erre: 14085. - O.Eta)
2015. júl. 1. 20:34
Lehet,hogy pont azért,mert felejteni akar.De ez nekem is nagyon gyors nemtudom mértnem lehet együtt lenni mért kell ilyen hamar esküvő,hisz még alig ismerhetik egymást.Nemtudum elhinni,hogy máris ilyen szerelmes ebbe a nőbe.
14085. O.Eta
2015. júl. 1. 20:18
Számomra döbbenetes Kenan ilyen gyors lépése,ilyen komoly cselekedetre szánta el magát.,nősülni fog?Ha ez igaz,márpedig úgy néz ki,akkor ez a dolog Berg bulija óta tart,s ügyesen titkolta Kenan.A képek beszédesek,így elfelejtett mindent?Szomorú vagyok
14084. varga ica
2015. júl. 1. 19:01
Én Kenanra gondoltam,de ahogy olvasom a hozzászolásokat még nem hiszem.
2015. júl. 1. 18:52
Ha Kivancra gondolsz , semmi konkrétum azóta sincs .
14082. varga ica
2015. júl. 1. 17:01
Most akkor megvolt az esküvő?
❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook