Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Gratulálok!!!
Hát igen még tárgyaljatok a névről, nekem is a meglátásom:). No nem mintha bármi közöm lenne hozzá, csak egy csendes megjegyzés.
Gratulálok az unokához!
Mindenkinek kellemes hétvégét és pihentető szép álmokat.
sziasztok,
mikor éppen bele tudtam volna melegedni a sorozatnézésbe, megérkezett a lányom, és nem tudtam megnézni a mai részt :(
Viszont nem is bántam, mert megmutatta az onokámról készített DVD felvételt :) Fiu lesz, és annak ellenére, hogy még pici, de tök cuki :)
December végén-január elején születik meg, és a Lányom Kadosának szeretné elnevezni, de ezügyben folynak még a "tárgyalások" :)
Szóval hiper-szuper bolgod vagyok :)
Igen, szeretem a hófehér, csipkés, azsúros, selyem, damaszt ágyneműket.
Igen, a 3. évadban lefogytak mind a ketten (Halit és Bergüzar), mert akkor már teljes káosz volt a magánéletük is.
Szerintem egyszerűen csak a fehéret szereted. Jó pár éve 1 hon. korházba voltam, otthon már látni sem akartam fehéret.Van egy fehér damaszt gyönyörű kibontatlan 28 éve esküvőnkre kaptuk.A lányaim megbeszélték, azé lesz aki korábban menne férjhez:)
Bocsánat, hogy eltértem a témától.
Gyönyörűek a filmben az ágyneműk!
Bennunak nem esett túl jól, hogy Kerem csak a hugátért állt ki és Melek érzelmei nem érdekelték.
Melek nagyon rosszul reagálja le a dolgokat, az ilyen cirkuszolás inkább elűzi a pasit, mint visszatartja.
Ahuval hasonló a helyzet.
Inkább legyen egy kis úszógumija, mint izomagya egy pasinak, legalábbis szerintem. Onurnál meg pláne elnézem.
Lehet, pont a sok sminkeléstől lett ragyás az arcuk. No meg ne felejtsük el, ők is emberből vannak.
"...de ez járt" - nagyon tetszett Onur "megjegyzése".
Azért Kerem arcáról sok mindent le lehetett olvasni.
a meghirdetett kezdési időpont szerint már megy, csak még a TV adás elindítókat nem tájékoztatták erről :)
Talán jobb lenne, ha Ők írnák a TV műsorújságot :)
Sziasztok! Ma én is megnéztem az első 10 részt, azokat nem láttam. Időnként nekem is feltűnt, Seh és Bennu arca mennyire ragyás. Ezek valami allergiától lehettek, amit a legjobb smikes se tud elfedni.
Halit nem egy sportos alkat. Kicsit tömzsi, pocakos. Ez a filmekben is látható, nem hiszem, hogy nagyon mutogatni akarta volna magát.
Ma olvasgattam a neten és volt egy cikk, ami azt írta, hogy tavaly nyáron nyaralni voltak hárman és a szállodai medencénél vitába keveredett egy fényképezőgépes fiúval, akinek a gépét simán behajította a medencébe. Utána nem győzött elnézést kérni, mert kiderült, egy nagyon régi ismerősének a fia volt, aki nem is őket, hanem a mögöttük lévőket fotózta.
Tegnap én is megnéztem az elejét újra:)
Akkor tűnt fel, hogy az első részben Ayse szinkron hagja más, mint később.
Erkély jelenet viccesen:
Ó, "Onur" miért vagy te "Onur". Tagadd meg "Sehet", és dobd el neved,
S, ha nem teszed, esküdj kedvesemmé, s majd én nem leszek "férjemé" többé.
Jó is lenne.:)