Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Volt kolléganőm csinálta, 4 kg-ot fogyott, de neki nem kellett fogyóznia, átalakultak a centik is, és nagyon jót tett a szervezetének.
Barátnőm férje most fogyott vele 18 kg-ot, az apósa 40 (!) -et (150-ből).
Azt kell frissíteni, anélkül összeomlik a gép...
Sőt, minden ajánlott frissítést el kell fogadni, hisz azért frissítés, hogy anélkül nem működik a gép!!!!
Helló, látom már mindenki alszik, csak én kuruttyolok. Eddig megálltam, hogy nem neteztem, a lábam így sem jött rendbe. Még a holnapi napot is rászánom.
Nálam minden rendben a képekkel. Asszonyom a hiba az Ön készülékében van!! Szoktad az Adobe Radert frissíteni??? Az szokott galibát okozni.
Puszi és jó éjt mindenkinek!!!
Nem tudom, valaha képes leszek-e meginni cukor- vagy édesítő nélkül :).
Januártól viszont megcsinálom a 6 hónapos regenor kúrát. Meglátjuk...
Ezt megértem:))).
Melyik megyében laksz? Baranya v. Tolna ?
Na látod, a munka megvárt:))).
Azon nem gondolkoztál, hogy külföldön dolgozz? Szeretik a magyar idősgondozókat, mert lelkiismeretesen - és sokat - tudnak dolgozni.
Persze ehhez hatalmas elszántság és kitartás kell.
Az én álmom, hogy Londonban dolgozzak:))) - na ez biztos, hogy álom marad:))).
Hogy tudod meginni ? :)))
Bár teából a teakanne szilvás teáját én is megiszom 1 édesítővel.
Szép lányok, szép estét mindenkinek!!!
Ma igazán kitartóan kerültem a hoxát, máshol jártam és kb. 15 perce felrúgtam a fogyimat. már úgy éreztem kilikad a gyomrom. Pedig ettem bulátát, hátha felszívja a savam, már ez önmagában bűnözés volt, de én még megtetéztem egy zacskós tejszines ragulevessel. Körbenézek és rózsaszínben látom a világot.
Köszönöm, nagyon kedves vagy!!
De sajnos úgy látom, ebben is csak egyszer volt Budán kutyavásár. Már egy napja küzdök a következővel és nem bírom összehozni a képeket meg a zenét. Már letettem, hátha megjavul.
Nnna lányok, most hívott az objektumvezető, szombaton várnak nappalra. . . Úgyhogy szombattól ismét alig leszek, de ez csak azt jelenti, hogy még szükség van a munkámra. . . És ez a lényeg!!!! :))
Fú, amikor megszólalt a mobilom, és látom, hogy ki hív, úgy összeszorult a gyomrom, féltem, hogy mit fog mondani, miszerint mehetek-e, vagy sem??
De attól függetlenül él az a vágyam Marcsi, amit az előbb leírtam, csak valahol dolgozni kell, még ha olyan helyen is, ami felemészt lelkileg...
Valószínűleg mennének sokan szabadnapra, csak nem mehettek, mert mint hallottam a barátnőmtől, tegnap is elvitt egy őrt a mentő...
Az, hogy felvegyem állandóan a vagyonőri kemény csaj álarcot, és szerzem magamnak a sok ellenséget vele, nem jó...
Itthon viszont vagyok az érzékeny lelkű nőci... Csak ezt ott nem tudják...
Sziasztok! Szép napot mindenkinek!!
Számtalanszor próbáltam, amikor munkanélküli voltam bejutni a szociális gondozó-és ápolóira... Soha nem sikerült, mindig kb. 100 emberből 15-öt választottak ki erre a feladatra, nem jutottam be sem a gyógypedagógiai-asszisztensire sem, sem a kisgyermek-gondozóira...
De amit szívből csinálnék, az a szociális gondozói,hisz szociálisan nagyon érzékeny vagyok, ez lenne az álmom...
Az elmúlt években a Vöröskereszt is itt helyben felvett egy csomó embert, beiskolázta erre a tanfolyamra, én is elmentem kuncsorogni oda is, de engem elutasítottak, hogy nem fértem bele...
A szociális szféra érdekel... Van egy szociális ügyintézőim is, emelt szintű, de az diploma nélkül nagy nulla... Vidékre jó lenne anélkül is, de oda is hatalmas ismeretség kellene, és a vidéki önkormányzatokban meg csak kihalással lehet bejutni, mivel általában egy emberes helyek...
Sünike, milyen munkát szeretnél ?
Mivel foglalkoznál szívesen ?
Az igaz, hogy a mai világban nagyon nehéz olyan munkát találni, amit szívesen csinál az ember fia/lánya és még valamennyire meg is fizetik, nem csak kihasználják.
Tényleg nagy szerencse kell hozzá. Egész nyáron otthon voltam én is, bár könnyebb volt a helyzetem, mert 6 hónapra, aug. végéig biztosított voltam. Tulajdonképpen a következő 1.5 hónapban nem volt munkám, de szerencsés vagyok, mert ide felvettek úgy, hogy nem is pályáztam konkrét pozícióra, csak beküldtem a cv-met valamikor tavasszal.
Valahogy nem akartam senkit megkérni, hogy segítsen valahová elhelyezkedni, talán az önérzetem miatt. Én pont a fordítottját csinálom, bárkinek segítek nagyon szívesen:))).