Segítségre, ötletre, tapasztalatra van szükségem, valamire, ami segít megérteni őt és eligazodni ebben a számomra idegen világban (beszélgetés)
Ismerős dilemma.:)
Vedd a száraz tényeket.És aszerint lépj.A száraz tények azok,hogy nem érdeklődik,mert ha érdeklődne...
Am...badarság.Ennyi nekem sem volt elég.Én elé álltam és kiprovokáltam a választ.Megtudhattam,hogy nem vagyok az esete és nem érzi ugyanazt,mint én.Ekkor mondtam igent B-nek.
Élni kell Doug.Élni és szeretni.Ha szereted őt,szereted mindig.Akkor is ha bánt.Akkor is,ha nem viszonozza.Akkor is,ha te nem táplálod az érzelmeidet iránta.Én mindig arra gondolok,hogy amikor miatta sírok,akkor önző vagyok és bántom őt.Ezért könnyebb elfogadni,hogy nem velem van.Mert a javát akarom.Bocsánat:helyesbítek:könnyebb elfogadni így,HOGYHA:van mellettem valaki,aki átölel.Egy ölelés életet ment.Mikor arra gondoltam,hogy másért remeg,akkor csak egyet kívántam:menekülni ahhoz,aki mellettem áll és hogy öleljen át.Öleljen át olyan szorosan,ahogy csak tőle telik.Volt egy időszak,amikor bármit megtettem volna,hogy enyhüljön a fájdalom.Akkor még egyedül voltam,egyedül küzdöttem a kínjaimmal,nem tudtam mi enyhíthetné.Égetett minden légvétel,ha tűt adnak a kezembe,biztos belövöm magam,bármit,csak kicsit ne érezzem,még az alkohol sem tudott hatni.Sokszor csak feküdtem és pihegtem,azt hittem most majd kiszáll belőlem az élet,szar volt nagyon.Akkor jött P és szerencsémre hihetetlen rámenős volt.Egy nap búcsúzáskor váratlanul átölelt,pedig...nem volt még köztünk semmi.Onnantól nem égetett többé a légvétel.És onnantól tudom,hogy ha más nem:egy kapcsolat életben tud tartani.3évembe telt,hogy így tudom látni a dolgokat,ahogy neked leírtam az előző hsz-kben.3évembe és abba,hogy van mellettem vki.Különben meghalnék.Még ma is.
Én nem tudtam,hogy van ennyi érzelem,őszintén nem...
Ez az első tipusú nő:
*Olyan nők véleménye érdekel elsősorban, akikért rengeteget kellett harcolni de végül beadták a derekuk :)*
jön utána a "muszáj ezt" es Zsuzsa
és a sorba a végén kullogó még szamárnak se jó Rita.
Meg a "többi lány" , aki lenyegtelen a jelen szitu szempontjabol...
Es csodalkozol, hogy nem akar teged ez a lany?
Igen.Nekem tegnap volt egy ismételt összeomlásom.Sírógörcs egy pár órán keresztül.Jó volt.:)
De ami nem öl meg,az megerősít.Mondjuk közted és köztem az a különbség,hogy nálam P is és B is tudott/tud M-ről,a fontosságáról.Ám féltékenykedés helyett mind2 szívesen helyezte volna bele a betonba őt az okozott könnyekért,szóval drukkoltam,hogy az utcán ne botoljunk bele.De hát ezek a férfiak.A nők lehet neccesek,nem lehet elmondani a szívfájdalmat,nemtom.
*3 db nő szerepel.
Bocsi 3 db nő szerepel, javítasnom kell R=nulla
Zs= nulla
3.=?
Az első kérdés első felében lévő nő nem azonos Zs-vel.
Ezért kérdeztem a betűhiányt.
További ajánlott fórumok:
- Samsung s5230 - Segítségre volna szükségem!
- Matematikai feladatokban lenne szükségem segítségre!
- Számítógépes zsenik ide! Egy kis segítségre lenne szükségem!
- Gyakorlott LH tesztelők! Egy kis segítségre lenne szükségem.
- Bulimiás vagyok, segítségre lenne szükségem. Tudna valaki valamilyen helyet/orvost ajánlani, ami tényleg segít?
- Számítógép segítségre lenne szükségem!Xp operációs rendszerem van.