Segítségkérés: Kérések-Felajánlások (beszélgetés)
javítva: majsa02
reg idő:2008.VII.17.
Már a homokóra ingája is kilengett a2 külöb regisztráció miatt.
1., Majsa 2008 X.11 2 topic indult az egyikben egy kívülálló szülőkről és nevükben kérsz.
A mmásikban fürdőszoba szerelés,burkloást kérsz de már tied a gyermek .
Kész a fürdőszoba?
2., Majsa 02 200 VII.17 .regisztráció amiben most kérsz.
Kicsit megzavarod ám a rózsaszínben látó segítőkész embereket.
Szerintem is a média, az jut el sok emberhez...írj nekik.
TV2, RTL KLUB.
Csatlakozom azokhoz, akik szívesen segítenének, ha tudnának. :( Szörnyű!
Esetleg próbáld meg a 1788-at hívni, ott állítólag nem csak támogatást fogadnak, hanem az ügyintéző segíthet is abban, hogy saját részre induljon alapítvány, pénzgyűjtés.(Nekem ajánlották ezt, de még nem próbálkoztam.)
mokka..mindenképpen..
mondanám az oep-et, de felesleges kör lenne((
mi az oka ennek? persze csak ha ne titok..nem vájkálni akarok, de úgy könnyebb lenne tanácsot adni...
Nagyon sajnálom,gyönyörü kisfiad van:)
Ha ugy álnék anyagilag biztos,hogy segitenék de sajnos nem áll módomban:(
Oephez nem fordultál?
Sok eröt kivánok..
Szerintem próbálj meg alapítványokhoz fordulni, vagy az államhoz.
Kitartást neked és sok sok erőt!
Marikám puszi mindenkinek kivánok Kellemes husvétot sok locsolot
nekem már jött a nyussszi a Hoxa nyuszi d
Sziasztok Mindenkinek!
Bocsi, hogy megint ilyen sokáig eltűntem, de megvan rá az okom.
Lenne egy kér(d)ésem, ha tudna segíteni valaki, kérem jelezze!
A fiamat felszállás közben elsodorta a busz és maga alá gyűrte. Nem történt szerencsére nagy baj az egyéb zúzódás és horzsolásokon kívül, de a lába (térde) "kiment" . Műteni egyenlőre nem kell, viszont rögzíteni kellene egy külső műanyag egész JOBB lábas rögzítővel. Ez a gipszet helyettesítené, mivel nagyon duzzadt a térd tájéka, és nem állhat rá a lábára. Mankókat már sikerült beszereznem, az apja jóvoltából. Mivel neki is anno szüksége volt a járástanuláshoz.
Viszont a műgipszet azaz rögzítőt nem tudom megvenni, nagyon drága és csak 6 hétre lenne szüksége rá. Ha kell fizetnék is a használatáért, csak ne kelljen megvennem egy újat. Éjszakára is hordania kellene, mivel fordulás közben is kifordulhat a térde (alsó lábszár) mert a kötő szövetek nagyon megnyúltak. Ez a szerkentyű tartaná meg és valószínűleg valamelyest helyre húzodnának az izmok és a térdszalagok.
A szerkentyű orvosi neve: Genu Syncro 2100 .
A segítséget előre is köszönöm:
Velem csak annyi, hogy a sok bárdozástól és emelgetéstől, bedurrant a karom (mindkettő). Teniszkönyököt kaptam, (begyulladt) és bizony piszokul fáj.
Kinyújtani nem tudom a karom, és emelni is alig bírok valamit, vagy kiesik a kezemből. Nevetséges, de leszaladtam a boltba és az ajtó zárját alig tudtam ki és bezárni. Nincs semmi erő ill. tartás a könyökrészen, annyira fáj minden feszítő dolog. Gyógyszert és kenőcsöt kaptam rá. Pólyáznom kell, de attól is fáj, meg borogatom.
Öltözni-vetkőzni úgyszintén egy kín.