Segítség!!! Belehalok hogy még nem vagyok menyasszony... (beszélgetés)
háááát, azért mondtam, hogy több verzió is lehetséges, mert hol így gondolja sztem, hol úgy, és igen, a csalódás(ok) is megvoltak az ő életében is
igen, elég bohém, az az igazság, és szabados felfogású vagy milyen, tehát sajnos a szellemiség is adott, ugyanakkor imád engem, és szereti azt a fajta életet, amit velem élhet, csak hát a kötöttség, gondolom, vagy nem tudom
viszont ez sokáig nem mehet már így, mert nekem ketyeg... úgyhogy megint elő kell, hogy hozzam... nekem nem feltétlenül a gyűrű meg a házasság a lényeg, hanem a családalapítás
és óvatosan szóba hoztad már ezt a dolgot, hogy te úgy gondolod, hogy ti izé.. holtodiglan-holtomiglan?
nem lehet, hogy ő nem akar semmi ilyet, csak épp jár valakivel, amíg kedve tartja? gondolom, az előző 41 évét is ebben a szellemiségben élte?
vagy még azt tudom elképzelni, már volt olyan, akit elvett volna, és pont emiatt érte csalódás... tudsz valamit ezekről a dolgairól?
szia, ezt tőlem kérdezed?
ha igen, a válasz: nem volt még házas, nincsenek gyerekei, viszont ő kései gyerek, elkényeztetve...
nem, nem fiatal
több ok is lehet
1. meg akar egyszer házasodni majd, meg családot is akar, csak nem velem
2. tényleg igaz, amit mindig mond, ha előhozom a kérdést, gyereket szeretnék... ezt mondja: "minek neked gyerek... erre a világra... jól megvagyunk így, nem?"
Végül is így visszagondolva ,nem voltam elutasító csak kerültem a témát,nem tuszakoltam rá magam,hogy na itt vagyok eltelt ennyi év kéne már valami,sőt azt mondtam ráérünk még ezzel,ha szóbakerült.Mind a 2 pasi úgy értelmezte,meg kell hódítanijuk ezen a téren,be kell venniük mint egyvárat.Ha látják,hogy sóvárgunk ez után ,és ez minden vágyunk,úgy érzik,hogy igába akruk őket hajtani.
Ezért tettem szert két eljegyzésre és esküvőre is:)
A párom 26 éves,és már sokszor előjött a téma. Addig nem is érdekelt,csak egyszer elkezdtünk viccesen beszélni róla. Nem tudom kiverni a fejemből. Megképdeztem,h mire vár,és a válasz annyi volt, hogy meg akarja adni a módját. De nekem jó lenne egy műanyag 'vacak' is:-D
Mellesleg attól félek,hogy ez csak kifogás
huszonévesen elmegy a várás...
ja, boldogan élünk, de mai fejjel soknak tartom a 7 évet, mint várakozás.
:)
én túléltem, hogy 22 évesen nem lettem menyasszony... most 32 vagyok, és a helyzet ugyanaz, mint 10 éve! :(
Nekem L. 4 évet udvarolt, majd 3-at voltam menyasszony, majd 27 évesen esküvő...
Mondjuk, most nem várnék ennyit.
Jajj nehogy siettesd,mert akkor tényleg nem fog történni semmi.
Az én taktikám az volt,hogy teljesen elutasító voltam a témával kapcsolatban.Meg is lett az eredménye mind a két vőlegényemnél,kaptam gyűrűt ezerrel:D
További ajánlott fórumok:
- Alekosz menyasszonyt keres:)
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..