Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Savanyúkáposzta leves recept

Savanyúkáposzta leves recept

Elkészítési idő 70 perc

A Savanyúkáposzta leves hozzávalói:
Fél kg savanyú káposzta
40 dkg füstölt kolbász
4 dkg zsír
4 dkg liszt
8 dkg vöröshagyma
2 dl tejföl
pirospaprika


A Savanyúkáposzta leves elkészítési módja:
Káposztát kimossuk,puhára fözzük 1,5 liter vízben.Barna rántást készítünk,ebbe tesszük a kis kockára vágott hagymát,paprikát,majd felengedjük a levessel,és felforraljuk.A kolbászt karikákra vágva megfözzük benne.Tálaláskor tejföllel tálaljuk.

Füstölt hússal finomabb!Kolbász helyettesíthetö vele.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A savanyúkáposzta leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook