Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Savanyú krumpli leves recept

Savanyú krumpli leves recept

Elkészítési idő 45 perc

A Savanyú krumpli leves hozzávalói:
fél kiló burgonya
kolbász
pirospaprika
tejföl
tej
liszt
babérlevél
só, ételízesítő


A Savanyú krumpli leves elkészítési módja:
A buronyát megpucolom, kockára vágom, vízbe odateszem főni a sóval és a babérlevéllel. Ha félig megfőtt beleteszem a kolbászt. Zsemleszínű rántást készítek, leveszem a gázról, ha már nem sistereg belerakok 1 kiskanál pirospaprikát, majd a tejfölt. Ha a burgonya megfőtt, szedek ki a levéből a rántásba, simára keverem és visszaöntöm. Ha fel főtt, ízesítem ha kell ételízesítővel.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A savanyú krumpli leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook