Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Savanykás csirkeaprólék ragu recept

Savanykás csirkeaprólék ragu recept


Elkészítési idő 30 perc

A Savanykás csirkeaprólék ragu hozzávalói:
1 csg aprólék
2 kovászos uborka (csemege) kockázva
1 közepes hagyma kockázva
1 ek citromlé
2 ek olaj
1 ek liszt
hús- vagy zöldségleves (ételízesítős víz)
só, bors, snidling


A Savanykás csirkeaprólék ragu elkészítési módja:
A hagymát az olajon megfuttatjuk, hozzáadjuk az aprólékot, sózzuk és átsütjük. Az uborkát a húshoz adjuk és felöntjük egy pohár levessel és fedő alatt puhára pároljuk, sózzuk, felöntjük a citromlével. A lisztet egy kis vízzel elhabarjuk, és besűrítjük vele a ragut. A végén snidlinggel szórjuk meg.


Kategória: Húsételek receptjei


A savanykás csirkeaprólék ragu elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook