Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sárvári csirke recept

Sárvári csirke recept

Elkészítési idő 60 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Sárvári csirke hozzávalói:
1 feldarabolt csirke
10 dkg reszelt sajt
4 dl tejföl
8 dkg liszt
1 nagy fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 kiskanál pirospaprika
1 kk. őrölt bors
1 kk. őrölt kömény
1 kk. majoranna
1 kk. só


A Sárvári csirke elkészítési módja:
A csirkedarabokat megsózzuk. A tejfölbe belekeverjük a reszelt sajtot. A lisztet összekeverjük a pirospaprikával, borssal, köménnyel, majorannával, belereszeljük a fokhagymát is. Ebben megforgatjuk a csirkedarabokat, majd tepsibe rakjuk őket. Rákarikázzuk a vöröshagymát, leöntjük a sajtos tejföllel és alufóliával letakarva közepes lángon kb. 45 percet sütjük. Ekkor levesszük a fóliát, végül pirosra sütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A sárvári csirke elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook