Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Sarkanylany féle alufóliában sült fahéjas alma recept

Sarkanylany féle alufóliában sült fahéjas alma recept

Elkészítési idő 11 perc
Zsírszegény Zsírszegény

Kalória 80 kcal

A Sarkanylany féle alufóliában sült fahéjas alma hozzávalói:
1 db alma
1 kicsi örölt fahéj
1 kicsi vaniliás cukor(bourbon)
a szükségletnek megfelelö méretü alufólia


A Sarkanylany féle alufóliában sült fahéjas alma elkészítési módja:
1.meghámozzuk az almát, majd ahogyan lehet olyan vékonyra szeleteljük! 2.ráöntjük a fahéjat és a tiszta kezünkel el simitjuk 3.csomagoljuk be az alufóliába és a légkeverés funcióval 170 fokon be tesszük a sütőbe 4.a vaniliás cukrot a sült almára szórjuk,ha meg puhult 10 percig lesz a sütőben

az apukának,anyukának,mamának,de még a papának is.
finom desszert lesz és meglepetés a kisfiam által
letrehozott recept!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A sarkanylany féle alufóliában sült fahéjas alma elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook