Főoldal » Receptek » Reform ételek receptjei » Sárgarépás babkrémleves recept

Sárgarépás babkrémleves recept

Elkészítési idő 60 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Sárgarépás babkrémleves hozzávalói:
2 személyre:
- 1 dl aprószemű bab /azuki/
- 1 db közepes sárgarépa/karotta
- 1 db közepes lilahagyma
- 1/2 kk őrölt cayanne-paprika
- 1/2 dl hidegensajtolt olaj
- 1/2 tk TAMARI
- 1 kk majoránna
- szürtvíz


A Sárgarépás babkrémleves elkészítési módja:
- A babot előző este megmossuk, beáztatjuk. - A babot szűrt vízben felforraljuk, majd leöntjük róla az első vizet. - A második vízben kis lángon puhára főzzük. Közben, míg a bab fő - apró kockákra vágjuk a hagymát és a sárgarépát, - kevés olajon puhára pároljuk, - a sárgarépából kiveszünk egy keveset diszítésnek. - A babot, hagymát, majorannát, TAMARIt és a sárgarépát egy kevés vízzel pépesre turmixoljuk. - A pépet visszatöltjük a sárgarépára, kicsit összemelegítjük.

A cayanne-paprikából mindenki egyénileg tesz a kiszedett krémlevesbe.


Kategória: Reform ételek receptjei


A sárgarépás babkrémleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook