Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Sárgarépa krémleves recept

Sárgarépa krémleves recept

Elkészítési idő 30 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Sárgarépa krémleves hozzávalói:
(1 személyre):
250 g sárgarépa
1 piroshúsú paprika
fél fej hagyma
fél dl 12 %-os tejföl
1 evőkanál olivaolaj
só, kakukkfű, bors


A Sárgarépa krémleves elkészítési módja:
A paprikát sütőben megsütjük, majd 10 percig újságpapírba csomagolva állni hagyjuk, héját lehúzzuk, kicsumázzuk, felaprítjuk. A répát felkockázzuk és hagymával, olivaolajjal, borssal együtt megpároljuk, majd hozzáadjuk a felkockázott paprikát. Mindezt botmixerrel összeturmixoljuk, majd hozzáadjuk a tejfölt és felfőzzük. Kakukkfűvel megszórva tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A sárgarépa krémleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook