Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Sárgabarack puding recept

Sárgabarack puding recept

A Sárgabarack puding hozzávalói:
0.5 kg sárgabarack
1 cs.Aranka vaníliás pudingpor
1 dannon joghurt
5 szem szegfűszeg
1 darabka fahé
1 dl tej
1-2 cs. vaníliás cukor
tejszín


A Sárgabarack puding elkészítési módja:
A sárgabarackot kimagozzuk .Kb egy dl vizet forralunk beletesszük a vaníliás cukrot a szegfűszeget és a fahéjat.Pár percig forraljuk majd kiszedjük a fűszereket.Beletesszük a barackokat 2 percig főzzük.Néhány szemet félre teszünk a többit botmixerrel összemixeljük.Kihűtjük.Közben elkészítjük a pudingot egy dl tejben.Hozzáadjuk a mixelt barackot és kockára vágott pár szemet. Tálkákban elosztjuk és a hűtőbe tesszük. Tejszínnel díszítve tálaljuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A sárgabarack puding elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook