Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Sajttal töltött gomba recept

Sajttal töltött gomba recept

A Sajttal töltött gomba hozzávalói:
6 közepes/nagyobb méretű csiperke gomba
sajt (vegyesen, pl. edámi és füstölt sajt)
zöld kapor
petrezselyemzöld
olaj a tepsi kikenéséhez
só, bors ízlés szerint


A Sajttal töltött gomba elkészítési módja:
A gombát folyó víz alatt megmossuk, majd szárazra töröljük. A gombák szárát kiszedjük, arra nem lesz szükségünk. (Később levesbe, vagy raguba felhasználható.) Kiolajazott tepsibe helyezzük a gombákat. Sózzuk, borsozzuk, teszünk bele apróra vágott kaprot, és mindegyik fejbe teszünk egy kevés edámi sajtot, és ugyanennyi füstölt sajtot. Fóliával lefedjük, és 200 fokos sütőbe tesszük 10 percre, majd fólia nélkül addig sütjük, míg szépen megpirul a tetejük. Tálaláskor zöld kaporral és petrezselyemzölddel megszórjuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A sajttal töltött gomba elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook