Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Sajtosgaluska recept

Sajtosgaluska recept

Elkészítési idő 10 perc

A Sajtosgaluska hozzávalói:
1 tojás,
5 dkg reszelt sajt
csipet só,
2 ek. búzadara


A Sajtosgaluska elkészítési módja:
Az egész tojást kevés sóval kikeverem beleteszem a búzadarát, majd a reszelt sajtot, s ha lehet hagyom pihenni 20 percet. Levesbetétként teáskanállal a levesbe főzőm ki. Ahogy a galuska a forrásban lévő leves tetejére feljött 1-2 perc alatt kész.

Általában zöldséglevesekhez, illetve krémlevesekhez használom.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A sajtosgaluska elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook