Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Sajtos-virslis karfiol recept

Sajtos-virslis karfiol recept

A Sajtos-virslis karfiol hozzávalói:
1 közepes karfiol
3 pár virsli
3 db tojás
2 nagy pohár tejföl
20 dkg reszelt trappista sajt

szerecsendió, só, bors
ételízesítő
margarin


A Sajtos-virslis karfiol elkészítési módja:
A karfiolt rózsáira szedjük, és sós vízben kissé megfőzzük. A tepsit jól kikenjük margarinnal, beszórjuk zsemlemorzsával, majd beletesszük a leszűrt karfiolt. Megszórjuk ételízesítővel és szerecsendióval, rákarikázzuk a virslit. Az egész tojásokat jól kikeverjük a tejföllel és 10 dkg reszelt sajttal, sóval, pici borssal és a virsli tetejére öntjük. A megmaradt sajtot a tetejére szórjuk, majd közepes lángon szép pirosra sütjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A sajtos-virslis karfiol elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook