Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Sajtos-ropogós recept

Sajtos-ropogós recept

Elkészítési idő 40 perc

A Sajtos-ropogós hozzávalói:
25 dkg túró
25 dkg liszt
25 dkg margarin
15 dkg trapista sajt
1 tojás



A Sajtos-ropogós elkészítési módja:
A túrót, margarint,lisztet,sót jól összegyúrom. 3 cipót csinálok belőle, és jó vékonyra nyújtom (kb fél cm-esre, vagy még vékonyabbra). Megkenem a tetejét a tojással és megszórom sajttal, majd derelyevágóval csíkokra vágom. ( én úgy 1 cm X 10 cm darabokat szoktam csinálni). Ugyan ez az eljárás a másik 2 cipónál is.

150 fokon szoktam sütni kb 10-15 percig, amíg el nem kezd pirulni. Nagyon fini nassolnivaló.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A sajtos-ropogós elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook