Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Sajtos-répás szendvics recept

Sajtos-répás szendvics recept

Elkészítési idő 8 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

A Sajtos-répás szendvics hozzávalói:
Diónyi (friss)gyömbér,
két közepes sárgarépa
8-10 dkg füstölt sajt (Karaván vagy Mozzarella)
rozskenyér (félbarna kenyér)

elhagyható ízesítők:
fokhagyma,
balzsamecet,
1 kanál olívaolaj
őrölt bors (cayenne)


A Sajtos-répás szendvics elkészítési módja:
A hozzávalókat lereszelem, összekeverem. Ízesíthető még: 1 evőkanál olíva olajjal, 1 evő-kanál balzsamecettel, meg egy kevés őrölt borssal, és ha nem munkába indulunk, 1 gerezd zúzott fokhagymával is. Sózni nem szoktam, nekem a sajttól éppen eléggé sós. Fekete rozskenyéren tálalom, de pirított kenyérrel is nagyon finom.

Ha a szendvicseket 1 percre forró sütőbe tesszük, a sajt nagyon szépen megolvad
A reggeli rohanáskor inkább a mikrót használom, de hidegen finom.
Érdemes kipróbálni!


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A sajtos-répás szendvics elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook