Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Sajtos patiszon recept

Sajtos patiszon recept

A Sajtos patiszon hozzávalói:
50-60 dkg patiszon
2 tojás
3 dl tejföl
5 dkg sajt
só,bors,szerecsendió
vaj az edény kikenéséhez


A Sajtos patiszon elkészítési módja:
A patiszont meghámozzuk, szeleteljük, 5 percre lobogva forró sós vízbe dobjuk, majd leszűrjük és kivajazott tűzálló tálba terítjük. Simára keverünk 2 nyers tojást (lehet többet is) a tejföllel, csipetnyi reszelt szerecsendióval és sóval, borssal ízesítjük. Ráöntjük a patiszonra, a sajtot a tetejére reszeljük. Sütőben szép pirosra sütjük.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A sajtos patiszon elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook