Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Sajtos húsfalatok recept

Sajtos húsfalatok recept

A Sajtos húsfalatok hozzávalói:
75 dkg sertés szűzpecsenye vagy csirkemmell
2 evőkanál olaj + 1 evőkanál vaj
2 dl húsleves (kockából)
20 dkg krémsajt (pl.tömlős camping sajt)
2 gerezd fokhagyma
1 csokor vegyes zöld fűszer (bazsalikom, majoránna, oregano, zsálya)
1/2 szerecsendió reszelve,
só,
bors.


A Sajtos húsfalatok elkészítési módja:
A húst kockára vágjuk és az olaj és vaj keverékén aranybarnára pirítjuk. Sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezzük, majd fedő alatt még 15 percig sütjük-pároljuk. Ezután a húst kivesszük. A visszamaradt pecsenyelét felöntjük a húslevessel és összeforraljuk. Belekeverjük a krémsajtot és addig főzzük, amíg fel nem olvad. Rászórjuk a finomra vágott fokhagymát és a fűszereket, visszarakjuk a húst, és összeforraljuk. Köretként galuskát kínálunk hozzá.


Kategória: Egytálételek receptjei


A sajtos húsfalatok elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook