Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sajtos csirketócsni recept

Sajtos csirketócsni recept

A Sajtos csirketócsni hozzávalói:
500 g csirkehús (mell vagy csont és bőr nélküli comb)
220 g reszelt eidami sajt
3 evőkanál étkezési keményítő
2 evőkanál majonéz
2 szál újhagyma
2 db tojás
1 csipet csípős pirospaprika
só, bors
olaj a sütéshez


A Sajtos csirketócsni elkészítési módja:
A csirkét gondosan felvágjuk minél kisebb darabokra. A húst összekeverjük a reszelt sajttal, hozzáadjuk a felvágott újhagymát, tojást, keményítőt, majonézt, sót és fűszereket, a keveréket alaposan összedolgozzuk, és kb. 30 percre hűtőbe tesszük. A masszából evőkanállal adagokat veszünk ki, forró olajba tesszük őket, majd a kanál aljával szétlapítjuk, lassan, mindkét oldalról aranybarnára sütjük. Miután megsült, a felesleges olajat leitatjuk papír törlővel, a pogácsákat melegen tálaljuk, akár főtt burgonyával is lehet.


Kategória: Húsételek receptjei


A sajtos csirketócsni elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook