Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sajtos, baconos csirkemell recept

Sajtos, baconos csirkemell recept

Elkészítési idő 60 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Sajtos, baconos csirkemell hozzávalói:
1 kg csirkemell filé

1 cs. bacon szalonna
liszt
3 db tojás
kb. 15 dkg reszelt sajt


A Sajtos, baconos csirkemell elkészítési módja:
A csirkemell filéket szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk és mindkét oldalukat besózzuk. Kikészítünk 3 tányérba: lisztet, felvert tojást, reszelt sajtot, és ezekben panírozzuk meg a hússzeleteket. Tehát először lisztbe, majd felvert tojásba, majd reszelt sajtba forgatjuk a hússzeleteket, végül egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük őket szépen, egymás mellé. Baconszeletekkel borítjuk be a húsokat. Előmelegített sütőben 210 fokon kb. 45 perc alatt ropogós aranyszínűre sütjük az egészet.

Nagyon finom tejfölös uborkasalátával, esetleg kukoricás barnarízzsel.


Kategória: Húsételek receptjei


A sajtos, baconos csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook