Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sajtos-ananászos csirke recept

Sajtos-ananászos csirke recept

Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Kalória 350 kcal

A Sajtos-ananászos csirke hozzávalói:
60 dkg filézett csirkemell
2 evőkanál olaj
40 dkg szeletelt ananász (a friss az igazi)
12 dkg szeletelt gouda sajt
1 csomó újhagyma
ízlés szerint só, őröltbors, curry


A Sajtos-ananászos csirke elkészítési módja:
A csirkemellet felszeleteljük, kiveregetjük, sózzuk, borsozzuk,serpenyöben,forró olajban mindkét oldalát 3-3 percig sütjük. Tűzállótálba helyezzük, közé tesszük az ananászt, megszórjuk a karikára szelt újhagymával. Curryvel ízesítjük, a sajttal beborítjuk. 10 percre az előmelegített sütőbe toljuk. Forrón tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A sajtos-ananászos csirke elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook