Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Vadételek receptjei » Sajtkrémes vadkacsamell recept

Sajtkrémes vadkacsamell recept

A Sajtkrémes vadkacsamell hozzávalói:
3 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
2 ek liszt
2dl tejföl
1,5 dl tej
1 tömlős sajt
2 egész vadkacsamell kifilézve

fehér bors
pirospaprika
vadas fűszerkeverék


A Sajtkrémes vadkacsamell elkészítési módja:
A hagymát megdinsztelem, majd hozzáteszem a vékony szeletekre vágott fokhagymát. Megszórom pirospaprikával, beleteszem a csíkokra vágott mellet, kicsit sózom, felöntöm a másfél deci tejjel, és annyi vízzel, hogy épp ellepje. Teszek bele fehér borsot, vadas fűszerkeveréket, lefedem, és hagyom párolódni-főni. Amikor már a hús puha, akkor összekeverem a tejfölt a két kanál liszttel és a krémsajttal, majd ezzel behabarom. Forralom, amíg besűrűsödik.


Kategória: Vadételek receptjei


A sajtkrémes vadkacsamell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook