Sajnos a feleségem viszolyog az orális szextől. Azt mondja,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Menjünk, nézzünk egy hüvelygombás reklámot...
Az mindig meghozza az étvágyamat..-)))
"ki milyet szakít,olyat szagol". 🙂
ez a helyes hozzáállás..-))
Igen,én nem is hagyom ki soha,hogy egy kicsit "foglalkozzak" ott alul is.🙂
Azt már csak hallkan jegyzem meg,hogy képes lennék "bármilyen" szituban örömet okozni.
Köszönöm szépen,hogy Őszinte voltál.🙂 Sajnos úgy neveltek,hogy jobb adni,mint kapni. Sokan ki is használták,de ez az én "gyengeségem".
De,hogy visszatérjünk,és egy klasszikust idézzek:"ki milyet szakít,olyat szagol". 🙂
(nem panasz volt)
De ki az a pasi aki nem szeret ott lent nyalakodni?
Látni a nő arcán az örömet utána, na az a valami sikerélmény.....)))
Semmi baj a véleményeddel,ezekből tud meríteni az ember. Furcsa, tudom,de engem érdekel a másik ember véleménye is,még ha ez már annyira nem is divat.
A gyógyszeres példát,az okok kiderítése miatt írtam. Tehát,hogy csak,olyan nálam nincs. Nem is vagyok az orvosok "kedvence",mert én vissza is szoktam kérdezni,nem csak a "mérgeket" szedem be,csak azért, mert felírták.
Egyébként 32 vagyok,tehát huszonéves koromban, én sem találtam olyan csajt,aki nem szerette volna csinálni.🤔
Őszinte leszek! Én nem szeretem az egyoldalú dolgokat! Én nem kapnék nem adnék, de én én vagyok!
Másfél év után itt vallod ezt, mert persze, hogy piszkálja a csőröd . A hiányérzet idővel csak erősebb lesz szerintem! Minden tiszteletem a tiéd! 🙂
Nézd, én eddig soha nem találkoztam olyan nővel akinek ez gondot okozott volna.
Volt egy két olyan aki nem jól csinálta, de a 99% meg mesterien.
A gyógyszeres példádat nem értem, de nem is baj.
A problémádra annyi más megoldás létezik úgy, hogy nem kell felkavarni az állóvizet.
örülj neki, hogy jó feleséged van, és sorry, én csak az én véleményemet írtam itt le.
Az a furcsa,hogy ezen a "dolgon" kívűl mindenről lehet Vele beszélni. Olyan, mintha valami miatt szégyenlené.
Ínkább megszoksz lesz,mert csak ezért nem mennék máshoz.
De,azt nagyon szereti,ha én csinálom Neki,ezért is nem értem. (mielőtt valaki írná:tisztálkodom rendesen😂)
Másfél éve lassan.
Sajnálom! A legrosszabb gondolom, hogy elzárkózik a kommunikációtól!
Megszoksz, vagy megszöksz. A harmadik megoldás, hogy csalsz.
Te sem csinálhatod neki?
Mióta vagytok házasok?
Először arra gondoltam,hogy esetleg régebben valami traumán ment keresztül ez miatt.
Nem szeretnék pszichiátertől idézni, de...Csernustól hallottam:a nem tudom azt jelenti,hogy DEHOGYISNEM tudom!
Lehet, hogy hülye példa lesz.
Tehát,ha az ember beteg, akkor elég csak a gyógyszert szedni? Mert én csak kíváncsi lennék rá,hogy mi idézte elő,ílletve, mitől alakult ki.?🤔
Egyébként félreértettél,mert nem nyaggatom. Kb. Kétszer jött elő a "téma" eddig,de mivel érdemi választ nem kaptam,ezért nem is erőltettem a dolgot.
De ez miatt nem "viszem vissza a boltba", hogy "másikat" kérek, mert ez nem tetszik.😄
Simán lehet, hogy ő sem járt utána,hogy mi az oka, csak ez van.
Én sem tudom, hogy miért nem szeretem a spenótot, vagy miért szeretem jobban sört, mint a bort.
Nekem volt már egy pár barátnőm az életem során, már csak a koromnál is fogva..
Gyerekként is tudtam, hogy nem rendelek magamnak pl. sóskát mert a hideg kiráz tőle...
A problémádat az elején kellett volna vele megbeszélned, nem most nyomást tenni rá.
"Mindennek megvan az oka szerintem, olyan nincs,hogy csak.🤔
és ez rajtad mit segítene?
Nem szereti, ezt nem kell jobban megindokolja.
Felnőtt, nős ember vagy, nekem mégis azt sugallja a viselkedésed, hogy olyan gyerekes.
Nem tetszik a fa mozdony, amit karácsonyra kértél.
Fogadd el, hogy ő ilyen.
Ilyen volt mindig mióta ismered, ha neked ez hiányzott vagy hiányzik, akkor miért vetted őt el?
Nem kell senkit sem átnevelni, törődj bele, a te választásod volt.
Köszönöm szépen,hogy ilyen mélyen kifejtetted.😂😂
Mielőtt zokon vennéd,csak poén volt.
De lényegében igazad van, erről nem lehet regényt írni. Valaki vagy szereti, vagy nem.
További ajánlott fórumok:
- Arra ébredtem, a feleségem önmagát elégiti ki mellettem az ágyban..
- Megőrülök az elegáns Nőkért, de sajnos a feleségem nem így...
- A feleségem nem anyának való!
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- Hogyan vegyem rá a feleségem szexuális segédeszköz használatára, és hogy kívánja a szexet?
- Sajnos nem lehet barátnőm.A feleségem nem engedi.😂🤣