Visszatértek a szuicid gondolatok (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Sokan nem tudják hogy a boldogsághormonok termelődését lehet aktiválni élelmiszerekkel, testmozgással, és ha a bélflóránk is rendben van nem csak az immunrendszerük működik optimálisan, de serkentik azok is a boldogsághormonok termelődését.
Természetesen gyorsabbnak és kényelmesebbnek tűnik telefonálni egyet, de egy szakértői beszélgetés nem fogja megoldani a problémát bármennyibe is kerüljön.
A lelki segélyt valóban ajánlottam, de maximum elodázhatja a szörnyű tettet az is, a problémát nem oldja meg. Az érintettnek kell nagyon aktívnak lenni a saját érdekében és bevetni a praktikákat. Én is ezt csinálom.
Ne maradj magaban a gondolataiddal!
Judit ajánlotta a lelki elsősegélyt, próbáld ki legalább
Mint olvasom, valaki ajánlott beszélgetést hogy oldjad a feszültségedet. Fogadd el!
Én az alantit nem próbáltam, de lehet megteszem
Azért nem próbáltam, mert egy pszichologusi 45-50 perc online vagy telefon 20ezer sőt...Akkor ez mit nyújt?
Sajna a 45perces telefon nekem nagyon sok pénz lenne mert nincs korlátlan havi előfizetésem
Nem is ez a lényeg. Ne maradj magadban. Nekem szerencsém volt ilyen tekintetben, kedves telefonos kapcsolatom lett
Jókat neked!
Szia,
köszönöm a kedvességed.
Kérjen segítséget!
Telefonos Lelki Elsősegély-szolgálat
Nyitvatartás: nonstop
Hívás 116123
Ez baj.
Kérj segítséget!