Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Visszatértek a szuicid gondolatok fórum

Visszatértek a szuicid gondolatok (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

15. csemár (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 10. 12:59
Ez baj!
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Regin_a)
aug. 10. 12:41
Köszönöm szépen.
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Ágio8405)
aug. 10. 12:40
Semmit.
12. 55Judit (válaszként erre: 11. - Regin_a)
aug. 9. 16:15

Sokan nem tudják hogy a boldogsághormonok termelődését lehet aktiválni élelmiszerekkel, testmozgással, és ha a bélflóránk is rendben van nem csak az immunrendszerük működik optimálisan, de serkentik azok is a boldogsághormonok termelődését.

Természetesen gyorsabbnak és kényelmesebbnek tűnik telefonálni egyet, de egy szakértői beszélgetés nem fogja megoldani a problémát bármennyibe is kerüljön.

A lelki segélyt valóban ajánlottam, de maximum elodázhatja a szörnyű tettet az is, a problémát nem oldja meg. Az érintettnek kell nagyon aktívnak lenni a saját érdekében és bevetni a praktikákat. Én is ezt csinálom.

11. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 9. 15:37

Ne maradj magaban a gondolataiddal!

Judit ajánlotta a lelki elsősegélyt, próbáld ki legalább

Mint olvasom, valaki ajánlott beszélgetést hogy oldjad a feszültségedet. Fogadd el!

Én az alantit nem próbáltam, de lehet megteszem

[link]

Azért nem próbáltam, mert egy pszichologusi 45-50 perc online vagy telefon 20ezer sőt...Akkor ez mit nyújt?

Sajna a 45perces telefon nekem nagyon sok pénz lenne mert nincs korlátlan havi előfizetésem

Nem is ez a lényeg. Ne maradj magadban. Nekem szerencsém volt ilyen tekintetben, kedves telefonos kapcsolatom lett

Jókat neked!

10. Ágio8405 (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 9. 07:12
És akkor mi a terved, mit fogsz tenni ellene?
aug. 8. 12:59
Menj vissza az orvoshoz.
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Mongi)
aug. 8. 10:30

Szia,

köszönöm a kedvességed.

7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Szoci2024)
aug. 8. 10:30
Nincs.
aug. 8. 10:19

Kérjen segítséget!

Telefonos Lelki Elsősegély-szolgálat

Nyitvatartás: nonstop

Hívás 116123

5. csemár (válaszként erre: 4. - Csemár)
aug. 8. 10:13
Ne csapd be magad azzal, hogy az már segélykiáltás, hogy kiírtál egy "vallomást"!
4. csemár (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 8. 10:11

Ez baj.

Kérj segítséget!

aug. 8. 07:27
Szia! Segíthetek valahogy? Beszélgethetünk, ha gondolod, hogy az segítség lehet.Vagy keress fel egy szakembert, ne szégyeld.Manapság már mindenki pszichológushoz, pszichiáterhez jár.A mentális egészségünk is fontos!
aug. 8. 06:41
Sajnállak nagyon. Van segítséged? Valaki, aki meghallgat vagy pszichológus? Komoly dolog ez, nem szabad fél vállról vnni.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook