Főoldal » Receptek » Befőttek, lekvárok receptjei » Rumos szilva nyersen recept

Rumos szilva nyersen recept

A Rumos szilva nyersen hozzávalói:
1 kg magozott szilva
30 dkg kristálycukor
késhegynyi benzoesavas nátrium
0.5 dl rum


A Rumos szilva nyersen elkészítési módja:
A szilvát jénai tálban lecukrozzuk.A rumban feloldjuk a tartósítót és a cukros szilvához adjuk,alaposan összekeverjük,de vigyázva ,hogy a gyümölcs össze ne törjön.Egy napig állni hagyjuk időnként megkeverjük.Üvegekbe töltjük lekötjük ,és a kamrába tesszük.


Kategória: Befőttek, lekvárok receptjei


A rumos szilva nyersen elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook