Rubint Réka Alakreform c. kiadvány (beszélgetés)
hali, megjöttem, nah örülök h ennyien megvettétek...kérdésedre válaszolva, szerintem nagyon kiegészíti egymást a házaspár, a Réka tanácsai napról napra levezetve, szépen össze vannak hangolva, és tartható, tápláló kajcsik vannak :)
a mozgással bajban vagyok...tegnap előtt összeestem, mintha háton rúgtak volna....pedig csak le akartam venni a nadrágom....úgy kiabáltam segítségért..úgy mennék futni, de nem tudom ártok-e magamnak..még most is fáj, dokihoz nem volta, bár napi szinten 10-12 órát ülök, félek h sérv..........
szóval, akadály nincs, kifogás nincs, csináljuk :)
sziasztok! lanyok azert szerettem volna a ujsaghoz jutni mert nem lakom a kornyeken es erre nem tudom az ujsagosnal megvenni:(
ha van valakinek otlete hogy tudam megkapni nagyon orulnek neki sajnos az idoeltolodas miatt nem nagyon tudok veletek dumcsizni de megprobalok hozzaszolni en is elore is koszonom es mindenkinek kitartast.
Akkor már csak nekem kéne megvenni:D
Mondjuk én csak jövőhónapban fogom tudni megvenni
Amúgy ez milyen időközönként jelenik meg? Jövőhónapbanis meg tudom venni ezt az újságot?
Szerintem sikerülni fog mindannyiunknak:)
Főleg, hogy itt tudjuk tartani egymásban a lelket:D
Nem?:)
Én 97,4 voltam...szóval majdnem annyi, mint te! kitartás és elhatározás kérdése;)
Remélem én is meg tudo venni hétvégén:)
Gratulálok!!!
Ügyes vagy!Nem is szabad feladni! csak így tovább!!!
DHa már ennyi sikerült, akkor a többi is menni fog!!!:)
Ne izgulj!
Én is 96kg-ról kezdtem, most vagyok 81,5. Január óta "váltottam életmódot". Szóval semmi csoda diéta, egyszerűen csak odafigyelek a kajára, és mozgok sokat.
És én is 22 éves vagyok, úgyhogy tudom, milyen érzés:D
Sziasztok.
Nem adja el valaki a magazinját?
Sziasztok!
Van egy ilyen fórum,a Réka újságról!Ott már írtunk egy páran akik megvettük.Ezen a linken találjátok.
Pillerke fórumtársunk az újság alapján formálódik,mindent leír a naplójában.
hááát ami azt illeti nekem sikerült ebben is az élen járni. január elejétől(már akkor is malac számba mentem) február 15-ig sikerült 5 kilót felszedni...szesszió....
Na de bízok benne, ha lassan is, de ledolgozzuk őket:D
egy hét alatt fél kiló...hmmmm gondolj bele..2 hét alatt 1 kiló...1 hónap alatt 2 kiló, 10 hónap alatt az már 20 kiló!!!!!!!!!!
így egy év után jó is lenne a 20 kiló mínusz, de ha így haladsz, meglesz, csak időt kell adni magadnak...gondolj csak bele, hgy a kilók nem egy hónap alatt jöttek föl rád, ne várjuk h 1 hónap alatt le is megy :)
jó lesz az
:)
hidd el, belőled is bomba nő lesz!!!!!!!!
Ritka szép arcod van, így is szép vagy egy kicsit ducin, mert nagyon jól áll neked, arányos vagy, de most nem lebeszéllek, hanem bíztatlak :)
majd írjatok véleményeket :)
nyáron strandolunk csajok :)
párom nem tornázik, egy hete csak az étrendet tartja, és mínusz 2 kiló...én majd csak 30 nap után mérem...:)
ennyi időt igazán szánhatunk magunkra :)
most "lebuktam", hogy olvasok ilyen fórumokat :)
a fogyózásra én is vágyom, csak most épp az inaktív programon vagyok, de majd egyszer csak megjön a kedvem, mert csak úgy megy :)
További ajánlott fórumok:
- Kinek váltak be Rubint Réka alakreform programjai? És a kívánt hatást érte el vele?
- Hogyan használom minden nap a Rubint Réka alakreformját.....
- Mi a véleményetek Rubint Réka Alakreform dvd-jéről!
- Rubint Réka Alakreform órája mennyire hatásos?
- Rubint Réka Alakreform2010
- Voltál már Rubint Réka Alakreform óráján a XIII. kerületben?