Főoldal » Receptek » Reform ételek receptjei » Rózsazselé recept

Rózsazselé recept

Elkészítési idő 45 perc

A Rózsazselé hozzávalói:
1/2 l almalé
500 g zseléscukor
1 evőkanál rózsavíz


A Rózsazselé elkészítési módja:
Az almalevet a zseléscukor felével keverés közben felforraljuk. Míg a massza for a maradék cukrot is hozzáadjuk. Az egészet ismét felforraljuk és állandó keverés mellett 2 percig főzzük. Mielőtt a zselét üvegekbe töltjük rózsavízzel meglocsoljuk.


Kategória: Reform ételek receptjei


A rózsazselé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook