Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Rozmaringos csirkemáj recept

Rozmaringos csirkemáj recept

A Rozmaringos csirkemáj hozzávalói:
70 dkg csirkemáj
1 fej vöröshagyma
2 ág friss rozmaring
2 evőkanál olíva olaj



A Rozmaringos csirkemáj elkészítési módja:
A májat egyben hagyom. A hagymát apróra vágom és 2 evőkanál olajon üvegesre pirítom. A rozmaringot apróra vágom. A májat a hagymára teszem, és addig kevergetem, amíg kifehéredik. Öntök rá fél deci vizet, megszórom a rozmaringgal. Addig párolom, sütöm, amíg a máj átsül. Akkor van készen, amikor a félbevágott máj már nem véres, akkor lehet sózni.

Köretnek bármi megfelel: rizs, kuszkusz, burgonya, párolt zöldség, ki mit szeret.


Kategória: Húsételek receptjei


A rozmaringos csirkemáj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook