Rossz álom! (beszélgetés)
Akkor érdekes.
Gondolom azért nem emlékszel az álmodra!
Jó alvó vagy?
Jézusom.
Rémálom vagy nem?
Gratulálok. Szép idő ez együtt. :)
Mindig mondom a férjemnek az évfordulón, hogy mi még a mézesheteinket ünnepeljük. :) Pedig sok víz lefolyt azóta a Dunán.
Juj, de nagyon gratulálok!!!😍
Nekünk november 5.-én lesz a 24.
Lehet az jelent meg álmomba, de lehet azért, mert az egyik munkatársam is kérdezte 4 körül, hogy hol lehet kapni.
Érdekes álom, az álomfejtőnk elbújt, majd elolvasom megint hátha valamit kigondolok.
Már megfigyeltem, hogy 4-6 óra közötti dolgok amik történnek velem azok bekúsznak az álmomba.
Tegnap nem kerestél ebben az időben valamit? Vagy a férjed telefonszámát nem kellett megadnod valakinek?
tiszta szégyen,
ma van a 44-ik házassági évfordulónk,
hát nem elfelejtettem,
de a papa nem,
A minap beszélgettünk a nagyítós tükörről, ami bemerészkedett az álmodba. :)))
De hogy én miért álmodtam tegnap, az rejtély. Tízévenként egyszer álmodok.
Vidéki nyaralónkból valamiért Pestre kellett jönnünk a férjemmel. Neki is volt valami intéznivalója. Megbeszéltük, hogy ha valamelyikünk előbb végez, az hívja a másikat és mehetünk vissza a nyaralóba.
Engem kirakott egy utcában és továbbment. Elintéztem valamit és akkor döbbentem rá, hogy nincs nálam semmi. Se táska, irat, telefon, pénz… semmi! Egy hatalmas parkoló közepén álltam, ember sehol. Sokat gyalogoltam, amíg találkoztam valakivel, aki felajánlotta a telefonját. Ott álltam döbbenten, mert nem jutott eszembe a férjem telefonszámából, csak az utolsó négy számjegy. Egyedül a lakástelefon számát tudtam, de üres volt a lakás, oda feleslegesen telefonáltam volna. El nem tudtam képzelni, hogy most hogyan tovább. Addig szenvedtem ott egymagamban, amíg szerencsére felébredtem.
Nem kívánom senkinek! Vigyázzatok, legalább a telefonotokra. Ma a férjem telefonszámát magolom. :D
No sebaj :-)
Milyen nálad az idő?
nics meg ez még tavaly ilyenkor volt,
akkor volt a facén,azóta nem láttam,
ezt a netem láttam,nem ilyet pont,csak hasonlót,
és mivel fonal van,meg tejfölös doboz is miért ne csinálnék,
Gyönyörű.
Nagyon ügyes kezed van.
Honnan jönnek az ötletek?
tetszik?
álmodtam de nem emlékszem,
Érdekes volt az álmom.
Kerestem egy nagyítós tükröt, megtaláltam egy drogériában és egy fekete hajú nővel voltam.
Az eladó nyújtotta a tükröt és egy parfümöt, a nőnek mondta, hogy mutassa a vállát, mert oda kell fújni és ami a legérdekesebb volt, éreztem a parfüm illatát.
Még most is élénken él bennem mindenről.
Nagyon tevékeny voltál.
Pihenj.
Én megyek, vége a melónak és vásárolunk.
aludtam,álmodtam is reggel még emlékeztem,
nem volt rossz az biztos,de hiába töröm a fejem nem emlékszem,
ki,annyit mentem ma alig állok a lábamon,
mentem gyógyszert iratni a papának meg Ádámnak,
megmutattam a szemem,
azt mondja ,,szemészet???,,
mondom,azt már nem,én ehhez nem megyek,
azt mondja, ,,nekúnk ez jutott,,
nem túl népszerű,a kórházból is eltanácsolták,
azért kaptam szemcseppet,remélem jó lesz
elvittem a kislapimat a kisvarázsló szerelőhőz,mert mindig azt irja ki,hogy a ,,windoz 10 licence hamarosan lejár,,,és hogy aktiváljam,
na azért még visszatipegtem,meg a szemcseppért a patikába,
alig vártam hogy hazamásszak,
most még begyújtottam,elég volt mára,