Rock! (beszélgetés)
azt is csípem. alkalmasint bedobom kocsiba hallgatni megfelelő hangerőn XD meg Rammsteint is. :D
akkor legyen itt egy igazi rock himnusz
[link]
:)
Azt kell mondjam, stimmel az ízlésünk :)
SOAD?
Jöhetnél koncertre :)
Na :) most már hallgatom is :) :D jó kis zene volt az :)))
igen, momentán ez a két hobbim van :D és néha találkozik :D
Magyarok közül a favorit (szeméyles ismeretség miatti elfogultság végett is) a Blind Myself.
nem annyira mai de nem is borzasztó régi a HIM, Nightwish, Metallica, Three Days Grace, Breaking Benjamin, Apocalyptica
Persze a nagyok közül szeretem: AC/DC, Manowar, Motorhead, néha Slipknot is befigyelt.
olyanokon nőttem fel mint: Papa Roach, Blink182(jó ez kicsit punkosabb vonal)
szóval azért ha belegondolunk van miből mazsolázni, vannak feltörekvő tehetségek :)
Tears by the firelight lálálálálá :-D
Látom szeretsz játszani, és rajzolni is :)
Én anno küldtem egy rajzot az Ossiannak :))) megköszönték :))) régi szép idők :)))
azóta nagyon sokat változott a zeneipar!:)
én picit későbbi generáció vagyok és nekem valahogy a régi magyaROCK nem a szívem csücskei.. valahogy mindig jobban tetszett a nemzetközibb vonal legyen az finn, német amerikai... nem az életérzés meg egyéb hüleség miatt egyszerűen más a hangzás.
Mondj :D kíváncsi vagyok :) mert persze, hogy vannak jók :)
Nem a régieknek volt a varázsa...hanem az ifjúságunknak :) ezt hívják nosztalgiának :)
:D én is kaptam osztályfőnökit mert leléptem koncertre :) Stormwitch :) emlékszik még rájuk valaki ? :)))
elképzelhető,de nekem nem jönnek be.a régieknek volt valami varázsuk,ugyhogy marad a neten a nosztalgia!:D
azért tudnék maiak közül is jókat mondani. mondjuk nem magyart de azért akad :)
középiskolás koromban kollégista voltam.megtudtam,hogy vasárnap Pokolgép koncert van.kértem a nevelőmet,hogy had menjünk el egy jó kis társasággal.persze nem engedett.én meg fogtam a lepedőket,és összekötöztem.még szerencse,hogy az első emeleten voltunk.szépen leereszkedtem,mire leértem ott volt az igazgatóval eggyütt!majdnem kirúgtak,alíg tudtam kimagyarázni magam!ez a 80"évek végén volt.ezért kínlódtam annyit!:)
hát igen.a 80"években virágzott a rock.én pl.hatodik osztályos koromban voltam először Edda koncerten.imádtam a Pokolgépet addig,még Kalapács volt,IMÁDOM.Lord,Alice Cooper......most már nem tudnék választani,egyszerűen más a rock!maradnak a régiek felidézése,hallgatása!
Valaki nyáron SOAD koncert Milánóban?
A rock az ami éltet. nem is tudnék kifejezett kedvencet, a magyarok közül talán a blind myself
rajzos, festős háttérzenének mondjuk sokszor inkább komolyzenét vagy hasonlót hallgatok de főként rock.
Bármilyen érzelem kifejezhető ezzel a műfajjal. imádom.
Ovis csoportomnak kötelező volt az István, a király ismerete.
Most hétvégén SZolnokon a Road sokkal jobb volt mint a Tankcsapda. Még sosem voltam olyan Tankcsapdán, ahonnan a felénél hazamentem, de ez a Tankcsapda már egész más mondjuk mint egy évvel ezelőtt. Nem azért mert a Sidi rosszabb gitáros lenne, mint a Cseresznye, hanem valahogy egészen más zenét játszanak. És nem jobbat :( A Road viszont most frenetikus új lemezt csinált.
Mondjuk az Ossian meg mindig jó. Még mindig :)
Sztem azért az Ossian is ott van,de Tankcsapda a legelsők közt! Sztem a Road is lesz még a közelükben :)
Tankcsapda...hmmm... Nem tudom, volt-e ilyen hatásos zenekar a magyar zenében. Talán az LGT. Imádom Őket. Ütős... :)
Vicces, hogy mennyire tudják már kiskorban is szeretni..A kiscsajom 4 évesen tankcsapdát énekelt fürdés közben, belekeverve az óvodai dalokat. Nagyon mókás volt. A fiam már keményebb zenét hallgat mint én :)
Sztem utánpótlás lesz mindig, csak amíg az "öregek" porondon vannak, addig nem kapnak megfelelő figyelmet
Az én lányom is az anyatejjel szívta magába a rock zenét:) Nem lehet elég korán elkezdeni:)
Az egyszerű dal nálam is befutó, és már pici fiam is eljátsza nekem gitáron, csak mert anya te nagyon szereted :)
További ajánlott fórumok: