Rizschips recept

Elkészítési idő 30 perc

A Rizschips hozzávalói:
15 dkg barna rizsliszt,
15 dkg víz,
1 ek. olívaolaj,
1 csipet patikasó,
1 csipet őrölt bors


A Rizschips elkészítési módja:
Egy keverőtálba kimértem a hozzávalókat, majd simára kevertem. Egy sütőlemezt vékonyan kikentem olívaolajjal, majd egy evőkanál segítségével kisebb korongokat adagoltam ki a masszából. Fontos, hogy a masszát folyamatosan keverjük fel, hiszen a lisztes rész egy idő után leülepedik és elválik a víztől. A sütőt 200 C fokra melegítettem elő és a chipsek mindkét oldalát aranybarnára sütöttem. kb. 10 perc alatt, a félidőnél átfordítva a korongokat. Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A rizschips elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook