Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Rizs parasztlány módra recept

Rizs parasztlány módra recept

A Rizs parasztlány módra hozzávalói:
rizs
szalonna
leves
vaj
petrezselyem
bazsalikom
parmezán

bors


A Rizs parasztlány módra elkészítési módja:
200 g húsos hasaalja szalonnát apró kockákra vágunk és 75 g vajban megpirítjuk. Hozzáadunk 400 g rizst, 2-3 percig kevergetjük, hogy átvegye a szalonna zsírját. Arányosan felöntjük levessel. Sózzuk és kellõképpen borsozzuk. Egy csokor petrezselymet és bazsalikomot összetörünk és megfõzzük benne, majd kivesszük belõle. A fõzés ideje kb. 20 perc. A végén reszelt parmezánnal hintjük meg.


Kategória: Egytálételek receptjei


A rizs parasztlány módra elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook