Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Ripsz-ropsz szendvicskrémes kifli átsütve recept

Ripsz-ropsz szendvicskrémes kifli átsütve recept

A Ripsz-ropsz szendvicskrémes kifli átsütve hozzávalói:
2 főre
5 dkg szendvicskrém (horvát dobozos)
1 kávéskanál dijoni mustár (vagy ízlés szerint)
1 teáskanál majonéz
3 dkg trappista sajt (reszelve)
só ízlés szerint
fekete bors ízlés szerint (frissen őrölt)
2 db kifli


A Ripsz-ropsz szendvicskrémes kifli átsütve elkészítési módja:
A szendvicskrémet összekeverjük a mustárral, majonézzel és a reszelt sajt felével. Sózzuk, borsozzuk. A kifliket középen kettévágjuk, majd hosszában felvágjuk. Megkenjük a szendvicskrémes masszával, a tetejüket megszórjuk a reszelt sajt másik felével, és sütőben (rácsra helyezve) aranysárgára megsütjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A ripsz-ropsz szendvicskrémes kifli átsütve elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook