Ricinus olaj hajra.... (beszélgetés)
Köszi a válaszokat:)
Ti amúgy milyen gyakran ricinusoztok?
Sziasztok!:)
Nekem a mai nap a harmadik alkalom, hogy használom a ricinust. Éjjelre szoktam a hajamon hagyni.
Egyesek írták, hogy hajfestő ecsettel viszik fel a hajtőre és mivel nekem nincsen és a kezemmel szoktam. Kicsit furcsa így és attól félek néha, hogy nem csinálom jól. Nektek van valamilyen más technikátok? Vagy ti hogyan csináljátok?
A választ előre is köszi:)
Én is csak 2 órára teszem fel, nincs többre időm, nem ülök itthon.Éjjel meg megbolondulnék tőle. Nekem hosszú a hajam, de a vége nagyon öreg. Nem akartam levágni, mert lassan nőne vissza, ezért ricizek.
Nagyon örülök, hogy ráakadtam erre az olajra. Amúgy állítólag sok hajam van, de én nem úgy érzem, többet akarok!
Van hogy csak annyira,de volt hogy egész éjjelre :)
Jajjjj azt álmodtam hogy hajhosszabbításom volt,nagyon szép barna és hosszú volt,reggel meg kerestem hogy hol van :-DDDDDDDDD ráment a rici az agyamra :D
Csigukám, t csak 2 órákra teszed fel?
Nekem is nagyon gyorsan újra kell kezdenem a ricizést, mert decemberben ráhagytam, különböző okok miatt, mint pl időhiány:)De mindenkinek ajánlom.Nekem 2 hónap alatt vagy 5 centit nőtt a hajam, szinte az első alkalom után más lett az állaga, fénye és rengeteg baba hajam lett.Hajrá Rici:))
Az lenne még a rövidke kérdésem hogy baj-e az hogyha valaki elég gyakran keni fel?
mert én hétfőn, szerdán, és pénteken szoktam felkenni 5-6 órára. nemtudom hogy ez túl sok-e vagy nem. szerintetek ?
Sziasztok!
Én most kezdtem használni a ricit. Derékig érő hajam van, a vége elég töredezett. Még épp egy kicsit szeretném növelni, aztán már csak szinten kell tartani. Úgy gondolom, hogyha használom a ricit, akkor gyorsabban nő, lehet végre kivágni a végéből, mégsem kell veszítsek a hosszból. A szempillámra is kenem 3 napja és máris látom a változást. Remélem ez nem csak szubjektív.
Sziasztok!
én 2 éve festem a hajam szőkésbarnáról feketére, de szőkítettem már magam kb 3x teljesen, utánna fekete mert mindig meguntam az aktuális színt, és ez így ment pár hónapig. most megint fekete a hajam, (full szőkéről) de 2 hét után kezdni ledobni a festéket.. na mindegy.
a hajamat nagyon megviselte ez a túra, elég sok hajam letört már, és száraz.. a következő hajfestést már nem nagyon merem bevállalni :(
(azalatt a 2 év alatt semmilyen hajápolási módszert nem végeztem el) (pedig kellett volna)
eddig 2x használtam olivaolajas pakolást az előző héten és valamivel élettel telibb lett a hajam.
de mivel állítólag sokkal hatásosabb a ricinus, ezért mostantól azt alkalmazom (növeszteni is szeretném)
a kérdésem az lenne hogy a heti 3 felkenés pár órára nem sok ? amúgy hetei 3x mosok hajat :D
További ajánlott fórumok:
- Ricinus olaj
- Mi a tapasztalat a ricinus olajjal kapcsolatban, tényleg nő tőle a haj?
- A ricinusolaj halványítja a striákat?
- Ricinus olaj pakolás tapasztalatok
- Frissen festett hajra, lehet ricinus pakolást tenni?
- Ricinus olaj hajra! Hogyan kell alkalmazni? Azt olvastam, hogy serkenti a hajnövekedést. Aki használja vizes, vagy száraz hajra teszi fel?