Ria fogyija: egyél, tornázz, változz es ne hagyd, hogy lefárasszalak ;-) (beszélgetés)
Veszett hideg van :-(((((
Kimentem egy orara es azt hittem megfagyok :-(
Tavaly ilyenkor mar javaban motoroztam, februar 11.-en hoztam ki a motoromat a garazsbol... Most? havat lapatolok motorozas helyett :-(
Azt hiszem reszemrol crossozok egy kicsit aztan veszek egy forro furdot es alszok :-)
Reggelre 112.7 akarok lenni maximum :-D
Beirva :-)
Gratulalok :-D
sziasztok! bocsi, hogy most irok! 88,5kg vagyok! nem tudok net kozelbe férkozni, annyit melozok! :) legalább elterelem a gondolatom a kajárol, meg ilyenekrol!
még birom a káposztalevest, remélem még sokáig, 2 napot kihagztam, mert nem tudtam elkésziteni a munka miatt, de ma kész lett és hajra hajrá! :)
Igen.
A zoldborso 100g 60 kcal, mig a kukorica 120 kcal.
A mennyiseg ugyanaz, 20 dkg csirkemell es 25 dkg borso vagy kukorica.
Este magasabb kaloriat kell ennem, hogy ne legyek ehes kesobb
Reggel berner rösti (250 kcal), ebed mustaros csirke borsoval (360 kcal).
Vacsorara currys csirke van kukoricaval (520 kcal)
Osszesen 1130 mara
Az elmult hetvegehez kepest en fogytam, de a februar eleje ota szamitott legjobb eredmenyemhez kepest meg nem. Az eddigi legjobb eredmenyem 112.8 volt a sulyom ma reggel 112.9
Bar holnapig meg fogyhatok talaln 20 dekat ;-)
Az izmaim. Jobban jarok ha hetente 3x csinalok dupla edzest (lasd a tegnapi nap) es kozben szunetet mintha minden nap simat.
Mondjuk anno ehhez szokott hozza a szervezetem amig "versenyszeruen" sportoltam, ugyhogy lehet benne valami :-)
Dehogyis :-)
Telefondokim van edzesekhez ;-)
Disznosag :-(
Orvosi "javaslatra" ma szunnapot kell tartanom es mar majd megbolondulok ugy tornaznek :-D