Ria fogyija: egyél, tornázz, változz es ne hagyd, hogy lefárasszalak ;-) (beszélgetés)
Huhh, hazajottem :-)
2 nap uszkalas, gyogyviz, szauna (egyszer meg fittneszteremben is voltam :-)) )...
A sulyomat meg nem mertem megmerni, de tutira hiztam :-DDDD
Reszemrol februar 1-tol indul a banzaj :-)
Na akkor csináljuk úgy, hogy írjátok ezt be a google.hu-ba: Tisztítsd meg szervezetedet a mérgektől, és szabadulj meg a felesleges kilóktól, hogy újult erővel és a legjobb formádban várhasd a tavaszt!
Egy árva találat lesz rá, én ezt a módszert követtem :)
Ja és egyébként amíg vigyáztam, hogy mit és hogy eszek, összesen egy fél kiló jött vissza abból, amit lefogytam :) aztán elszaladt velem a ló és visszajött vagy 2, de holnaptól fogyi reloaded :)
Engem is érdekel! Nekem is elküldenétek?! Köszi!
Azért azt megosztom veletek, hogy nem tudom, hogy a héten vagyis holnapra meglesz-e a -1 kiló, mert ma piros napos ünnepek vannak és bár a testem formája mintha fogyott volna, de mérleg nem ezt produkálja. De még hátra van egy edzés, de így ha megvan úgy utálok edzeni, hogy az csak na.
De nincs több kifogás, mert nem fáj a hasam és hasizomgyakorlatot sem fogok csinálni, de muszáj, hogy meglegyen a target.
Küld el priviben :-)
Köszi!
Szia!
Ne legyél így nekikeseredve, mert az nem jó!
Nagy sokára jöttem rá én is, hogy az egyik legfontosabb, és talán legnehezebb dolog a TÜRELEM!!! Mondhatnám azt is, hogy nézz meg engem, durván heti 0,5kg sikerül lenyomnom, vagy még annyit se...de legalább már azt elértem, hogy annak is örülök, ha nem szaporodik a súlyom;-)
HALÁL A HÁJRA!!! :-)
Sziasztok!
Vagyok ám még, olvasgatlak titeket.
Egyelőre igyekszem kiheverni a náthámat, a depimet, és a csalódásomat. Annyira földhöz vágott, hogy karácsonykor minden visszajött, és aztán a zöldségnapok alatt sem ment lejjebb semmit a súlyom.
Amíg nem vagyok elég motivált, és nem érek el semmilyen eredményt, nincs értelme csinálni, legfeljebb csak kínzom magam.
Nem tudom, hogy fogom folytatni, de ha rájövök, majd jövök és beszámolok róla. Addig viszont nem látom értelmét, hogy szétnyavajogjam a topikot.
Sok sikert Nektek!
Mivel tekersz napi 1órát? Szobabringával, vagy elliptikus trainerrel?
És milyen fokozaton? Nekem a 2.féle ketyerém van, azzal szoktam tekergetni, változó, mennyit. Bár, amióta a múlt héten seggre estem, nem nagyon megy a mozgás, bár csak zúzódásom lett, de mégse túl kellemes. Azért erőszakoskodom magammal...:-)
Nem egésszen,de annak indítottam.Ez azt jelenti,hogy becsúszott egy-egy alma,körte,savanyú káposzta.De így is működött idáig.Majd kiderűl működik-e továbbra is.Mondhatni egy hét alatt - 3 kiló :-)
Sok tejes teát iszok.Egyszerűen imádom!
Hajrá!Mindent bele!!!
Én nem is tudom milyen diétának nevezzem amit most csinálok.Annyi bíztos,hogy 66,9 kg-ról 64 kg-ra fogytam 5 nap alatt....
A cél elérni tavaszra,amire vékonyabb ruhákba lehet öltözni az 53-55 kilót és aztán mindenképp megtartani az állomsúlyt.
Reszemrol gondolkoztam, osztottam, szoroztam, johet az Atkins. A kerdes csak az, hogy birni fogom-e 2-3 honapig anyagilag :-(
Reszemrol februar 1.-en kezdek, majus 25.-en van vege es a cel 99 kilo meg a Replay farmerom :-). 4 honap 20 kilo...
Hali! Megfogadtam a tanácsod, és elolvastam a fent említett cikket. Érdemes volt. Sok dolog fedi a valóságot, nyilván...
Mondjuk, ugye, akinek nem inge...
Sziasztok!
Rég volt ilyen!Ma 2x30 percet szteppereztem!
Két gyerek mellett,segítség nélkül kivitelezhetetlen számomra,de hajrá mindenkinek!!!!
Amióta Rátok találtam itt a fórumon,én is elkezdtem tudatosan mozogni,még ha időben nem túl sokat is.Önmagamhoz képest nagy haladás.
Köszönöm Mindanyiatoknak!