Ria fogyija: egyél, tornázz, változz es ne hagyd, hogy lefárasszalak ;-) (beszélgetés)
Sziasztok!
Igen, az és ez a maduera ugynaz :)
És valóban doppingolok...
8 éves kapcsolatot zárok, munkába temetkezem, és aikidon- vezetem le heti 3x...
De ne irigykedjetek, cserébe rohamosan őszülök...
És tartok tőle, h a nagyja méág csak most jön.
Szerintem Ria nemsokára pacalpörivel fog kerülgetni, h egyek valamit, mert elfogyok...
Mennem kell... Ejfelig melom van innen 40 km-re.
Utanna allok neki a mai teljes tornaadagnak :-(
Semmi gond, ha ismeri a nyelvet akkor nem kell neki tolmacs, nem? ;-)
Egyebkent meg ...... be :-P
:-(((
Utalatos egy noszemely :-(
Jó annak, aki 3-4 kilózik...
Jaj, olyan mérges vagyok. Írtam már, hogy egy egy hetes tolmácsoláson vagyok. Már a vége fele járunk, és az ideiglenes munkaadóm leb..ott, hogy nem tudtam kapásból, hogy hogy mondják annak, h a Légierő Főparancsnoksága... Meg előszedett még vagy 5 ilyen hibámat (jelzem 4 nap, napi 6 óra tolmácsolás), és azt éreztette velem, hogy milyen szar vagyok. Olyan rosszul esik... Tudom, hogy jó volt, a trénerek, a hallgatóság is meg volt elégedve, volt azonban egy hülye p..a, aki folyton azt kereste, hogy kibe hol tud belekötni. Na és képzeljétek, elment panaszkodni, hogy hát ő néhány dolgot nem értett... de a hét folyamán ezerszer megkérdeztem mindenkit, hogy jól van-e, mit csináljak máshogy stb. A szemembe azt mondja, hogy jaj nagyon jó, s a hátam mögött meg kommentál. Grrrr.... olyan mérges vagyok, robbanok fel. Elnézést az off topicért, de ki kellett írjam magamból.
Sajnos itt nem dumal, bocsanat. O egy "kulsos" baratnom.
Mondhatok egyebkent par trukkot:
Heti 3-4 aikido edzes es nem DVD-vel, hanem edzoteremben! :-)
Eppen befejez egy 8 eves kapcsolatot...
A sracnak az volt a baja, hogy meghizott :-(
Mas elvileg nincs
Nem semmi!
Maduera írhatnál a módszeredről valamit!
Azt az egyet írígylem Ria,hogy a nap bármely szakában nekiállhatsz tornázni,nem akadályoz semmi,és senki.
Azt hittem ma irtó izomlázam lesz,de semmi,csodálkozom....
Sziasztok!
Épp pacalt eszek,kicsit furi kenyér és krumpli nélkül,de azért jó,igy is.
Bocs, csajok, de azt hiszem, ma omlottam meg végképp, hébe-hóba beadom az értékeimet, de kb. ennyit tudok fórumozni.
Sorry. :(
Kicsi??????
Rendben, duplazom az adagodat ;-)
OK.Köszi!
Sok jóra,azaz percre nem számítok....
Az utolso nap utan (ha akarsz tarthatsz 1 nap pihenot elotte) csinald meg a felmerest.
Tudni szeretnem, hogy pontosan hany percet birsz folyamatosan, megallas nelkul "tekerni" vele.
Az alapjan meg fogod kapni a kovetkezo 6 nap edzeseit
Megteheted...
Szigoru etkezes, szigoru torna :-)
Hatha legalabb egy kicsit kevesebb... ejszakai nassolasnak lenyomtam 15+11 perc crosstrainert :-)
Irany az ágyacskám :-)
Mult het vegen 115, ma reggel 112.8 :-P
Ma eppen pihenonap volt :-)