Ria fogyija: egyél, tornázz, változz es ne hagyd, hogy lefárasszalak ;-) (beszélgetés)
Jó film+jutalomtorna
Két beteg között írok nektek:-).De már vége,most ment el az utolsó páciens.Megyek haza:-))))
Hmm, hulye film :-D
Neztem a veget a Szellemlovasnak es ugy elbambultam, hogy osszesen 1520 helyett 1720-at nyomtam a stepperen :-DDDDD
Vegulis ha olyan zoldsegeket valasztok amelyek 7gr ch alatt vannak, akkor tudok fix 20 dkg-ot hasznalni.
Nincs kedvem szamolgatni :-( es ebbe belefer az az 1-2 gr ch amit esetleg a sajtokbol beszedek.
Szia Krisztám!
Csinálod-e még a walk at home-ot?
A mai elmebaj veget ert, a munka tovabbi resze megy nelkulem is... ideje elkezdeni a mai adagot...
stepper, mell, vall, has es csipo.... huhh :-DDD
Szia Kriszta!
Hogy csúsznak a tojások? :-)
Ma szolidaritásból én is főtt tojást eszek. :-)
Tehat akkor naponta a husok melle megehetek osszesen kb 30dkg spenotot, karfiolt vagy brokkolit?
A zoldsalatat utalom :-P
Atkins:
Ha sutottem magamnak 1 szelet hust es hozza 20dkg brokkolit akkor sz jo Atkinshoz?
Nem lakok messze onnan!Ha van kedved nosztalgiázni,gyere erre! :-)
Ok.küldöm!
Szia!
Nekem nagyon bevált ez a Walk at home-os gyaloglós torna.Éppen most gyalogoltam le 4 mérföldet,a super challenge-t.Nagyon-nagyon szeretem!Olyan nekem való és most kivételesen úgy csináltam meg,hogy Robikámat nem kellett a kezembe fognom mert nem ébredt meg.Legtöbbször az utolsó mérföldet vele a kezemben csinálom meg.
Ha érdekel elküldöm a címet ahonnan leszedheted.
Reálisan álltam hozzá a dolgokhoz: tegnap felvittük a lépcsőzőgépet a padlásra. Bitang nehéz taposni, abból kardió nem lesz, átállítani nem tudjuk, így meg csak a helyet foglalja.
Na ezért nem fogok venni gépeket, meg persze azért, mert nem nyertem a lottón.
:)
Ez milyen DVD?
Nem hallottam még róla.
Igaz, jelenleg heti két pilates DVD-s kalimpálást tervezek, de később még jól jöhet.
Egy kis változatosság nem árt. :D
Tavaszt akarok, tavaszt, tavaszt!
Csak nem tudom, hogy megyünk kirándulni, mert anyám nem vigyáz a gyerekekre, a lányka már nincs el a kenguruban, talán bele se fér, a fiúcska meg nem bír ennyit gyalogolni. Majd valahogy megoldjuk, még nem tudom, hogyan, de megoldjuk.
Majus vegen alapban 2 szuletesnap miatt megyek haza. 27.-en az enyem, 29.-en a nagymamamé.
Megoldhato egyebkent... En Pesttol 20 km-re vagyok otthon.
Hát ha így folytatod a tornát tuti eléred a kitűzött célod.Űgyesen csinálod!Amikorolvasom a naplódat csak ájuldozok!
Nem tudom merre jösz-mész,de nállunk is szívesen látunk megpihenni! :-)