Ria fogyija: egyél, tornázz, változz es ne hagyd, hogy lefárasszalak ;-) (beszélgetés)
Izomlazam van :-)
Norbi bacsi eleg goromba volt tegnap :-D
5x20 haspres
5x20 csipoemeles :-)
:-)
Köszi Riám!Annyira jóleső érzés!Reméllem sikerül megtartanom holnapra,sőt tovább fogyogatok.Nem mertem ide is megírni nehpogy nagyot essek pofára holnap...
Szia Ötöske :-)
Hogy érzed magad Ötöske? ;-)
Gratulalok :-D
Istenno vagyok :-))))))))
3 hete a Norbi Duci tornabol 10 percet csinaltam meg es felborultam. Ma kb 1800 lepes (stepper), 5x20 haspres, 5x10 mellizom es 5x20 vallizom utan nekialltam mondvan "mit veszithetek ;-)" es VEGIGCSINALTAM :-)))))
Raadasul roham es extra piheno nelkul :-))))
Azt hiszem a jovo hetre (szombattol) mar durvan at fogom tervezni a tornaprogramokat :-)
rendben :-)
Viszont a naplodban folyamatosan szeretnem latni, hogy mi tortenik :-)
Beirtalak.
Minden heten pentek reggeltol hetfo reggelig add le legyszives az aktualis sulyodat.
Ha a Gladiatort nem birod akkor szerezd meg a Duci tornat es kezdj azzal.
Vigyazz, hogy ne terheld tul magad tulsagosan mert akkor csak artasz magadnak.
Reszemrol a meloval most vegeztem es mennem kell kezdeni az edzeseket, ugyhogy en is elkoszonok.
Legalabb 2-3 oras programom van mara :-(
A Gladiator kifejezetten felsotestre es nagyon kemenyen karra-vallra dolgozik.
Kemenysegi szintjet majd meglatod... 5-600 kcal-ra szamolhatsz fel orara.
Addig kell azzal dolgoznod amig vegig nem tudod anelkul csinalni, hogy masnap izomlazad legyen. Utanna valthatsz majd a kikepzesre.
Egyenlore ezeket kezd el, ird a naplodba a fejlemenyeket es meglatjuk hogy haladsz illetve lesz-e meg valamilyen gyakorlatra szukseged vagy idod.
Jó rendben, akkor hajrá, csináljuk az edzéseket!
Ennyire durva a kiképzés? jézus ereje!Gladiátor az mennyire hatásos? karra is jo?
Cross Traninert betartom :)
A Kikepzest egyenlore hagyd :-DDDDD
Annal szemetebb edzese Norbinak keves van :-)
Majd talan aprilis kozepen vagy vegen elkezdheted.
Anno csinaltam... 30 perc = 1000 kcal!!!
Azt hittem ott pusztulok meg :-DDDD
Akkor a program a kovetkezo:
oszd be a munkarended alapjan...
Hetente 3x Duci torna vagy Gladiator ha megvan. Egyenlore ne hasznalj csak kifejezetten dagiknak keszitett DVD-t edzeshez kulonben nem biztos, hogy jot tesz.
Masik 3 napon le kellene menned a terembe crosstraineres edzesre.
Ott a feladatod a kovetkezo.
1. nap kiprobalod, hogy megallas nelkul mennyit tudsz menni folyamatosan a geppel.
Legyen ez peldaul 15 perc.
Ebben az esetben az elso edzesed 6x10 perc 1-2 perces szunetekkel majd minden egyes alkalommal 2 hetig 1-1 perccel hosszabb.
Tehat:
1. nap 6x10 perc
2. nap 5x11 + 5 perc
3. nap 5x12 perc
4. nap 4x13 + 8 perc
5. nap 4x14 + 4 perc
6. nap 4x15 perc
Ha barmelyik nap edzeset nem tudod vegigcsinalni extra szunet nelkul vagy nagyon kifaradsz a vegere akkor azt a napot ismetled amig meg nem tudod csinalni, utanna lepsz csak tovabb.
Ha le fogsz tudni jarni akkor OK.
De azert elobb szamold ki, hogy hanyszor tudsz majd lemenni es az mennyibe kerul, illetve a berlet mennyibe kerul.
Azt nem ismerem :-(
Hozza tudsz esetleg jutni a Duci torna vagy Gladiator videoihoz?
Nem tudom milyen az eronleted, igy egyenlore a Duci tornaval kellene inditanod.
Mid van Norbitol?
A fitness termet probald meg uyg betervezni / megszervezni, hogy hetente 3x le tudjal menni 1.5 orara. Crosstrainerrel kellene majd dolgoznod csak.
A programjat megkapod az elso felmeres utan.