Retrozenét kedvelők! (beszélgetés)
Imádtam a vízállásjelentést hallgatni.
Sokáig nem tudtam miért van ez.
Most is csak gondolom,h. megnyugtatott a monotonsága,a rendszeressége.Mintha minden nap megkaptam volna a nyugtatómat,s,utána jött a 2-6ig.,amit szerintem mindenki várt.
Hé, mi van,ha tényleg így volt.(gondolj bele!fő műsoridőben???)
Mikortól is nem hallgatjuk rendszeresen?
Én nem, mert vagy még meg sem születtem, vagy piciny voltam a rádiózáshoz :-)
Néha elmaradt a vetítés, mert nem jött meg a film. Biztosak voltunk benne, hogy ebből a filmből csak 1 darab van a világon, és azt hordják körbe :DD
1987
Van olyan Voyage Voyage felvételem amibe németül kotyogtak. A többibe meg B. Tóth kotyogott bele:-D
Kézzel (vagyis inkább bicókerékre emlékeztető szerkezeten áttekerték) oké,kész, mehet, ment elszakadt, anyáméknál a vetítő egy vén csibész volt aki inkább lett volna a kocsmában, a nézőtéren nagy zúgás hogy siessen má' erre kiszólt a kisablakon hogy kuss! De ha film közbe pofáztak, azoknak is beszólt !
Tudod miért kellett áttekercselni? Azért, mert az előző helyen, ahol vetítették a filmet a végén hagyták és visszatekercselték az elejére.
Ezt onnan tudom, mert valamikor mi is "moziztunk".
Ne is mondd, 2 forint volt egy előadás, 10 pedig a bérlet. Az utolsó szék mögött állt a vetítőállvány, jó zajosan pörgött a film. Nem tudom, hogy honnan hozták fém dobozokban, mindig át kellett tekercselni az elejére.
Valaki emlékszik még a Szabad Európa Rádióra és benne Cseke Lászlóra: a Tianeger partyra. Mert én arra is emlékszem. Hű, de sokszor behoztuk, mert olyan jó számokat játszott.
emlékszem, anyám moziban dolgozott, a faluban a pap elvitte a hívőket a (szerinte) vallásos témájú filmekre, hahh! Jézus Krisztus szupersztár, átl.életkor a nézőtéren 70-80 év, Az István a királynál már nagyobb volt az atya sikere!
Moziban talán a Hair volt az első film, amit idegen nyelven lenyomtak, szinkronizálás nélkül, állandóan énekeltek, rohadtul értelmetlen film volt, azóta már tudom, hogy miről szól :)
Danubius még csak németül ? ritkén azért lehetett fogni.
Jó hosszú duma volt, de állandó sorrendben mondta el, nagyjából lehetett tudni, hogy már nem sok van hátra :)
az Ung Ungvárnál ennyi és ennyi hajóvonták találkozása tilos :-)
Jaaj :)) Mindig azt mondták, hogy hajóvonták találkozása tilos :D
Elötte meg vizállás jelentés :-)
Az tényleg jó volt!! Meg hétfő este (amikor úgysem volt tv adás) a rádiókabaré.
Hétfőn volt kívánságműsor kettőtől ötig, azt annyira vártuk :)
Az tökéletesen jó volt arra, hogy tudjál Poptarisznyát hallgatni B. Tóth Lászlóval!
Mi falun laktunk, és ebből valahogy kimaradtunk :)
De a Sokol rádió még most is megvan, a töltőjével együtt!
Az MK27-nek voltak narancssárga gumis gombjai
igen direkt, meg illik is a név a gazdájára! Köszi a növényke tényleg szép, hatalmas , selymes tűlevelei vannak, karácsonyfának nem jó mert csak szig.szalaggal marad rajta a cukor!
Az eredeti előadás, de ma nem lehetne vele Megasztárt nyerni :)
[link]
Szia! De szép neved van!
Jó tudni, hogy lehet kapni, ugye direkt írtál ilyen nevet, hogy ne minősüljön reklámnak?
Sziasztok! új vagyok itt, a bakelit lemezjátszót lehet kapni egész kis pofás alakju van, pl a tacskóban a múltko 10 e. alatt volt, akcióban, gongolkodom rajta mert sok bakelitünk van.
40 filléres gyufára emlékszem, és 50 filléres fagyira. Ennek a magnónak voltak gumisak a gombjai? Nekem nem volt, de azt hiszem, ismerem.
a japán fiúnak japán lányok:-)
[link]
További ajánlott fórumok: