Retró kvíz (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Retró kvíz (Kvíz)
1 lett rossz. Az utolsó.
Lehetne még sok ilyen teszt :)
Húúú...sosem szerettem a télifagyit.
De a Donald rágót, meg a Negró golyós rágót igen.
Majd beletört a fogunk, de szerettük! :-D
Sosem voltam Zoltán Erika rajongó, mégis a legnagyobb slágereit azt gondolom kivétel nélkül kívülről fújom.
Ennek az oka, hogy egyszer meghívtak két barátommal szilveszterezni Debrecenbe, 1998-ban, ha az emlékeim nem csalnak. A barátaim ahogy kell, nagyjából a buli kezdete után egy órával merev részegre itták magukat, ami egyébként nem volt szokás náluk. Én antialkoholistaként, pedig kénytelen voltam, tök ismeretlen emberek között -mert aki meghívott, időközben lelépett más buliba- az egész éjszakát végigropni Zoltán Erika végtelenített örökbecsű dalocskáira. :)
Persze, senki nem kényszerített, hogy bulizzak, de úgy gondoltam csak jobb, mintha csendben sírdogálnék egyedül egy sarokban. :)
Ez nagyon tetszett!
3 kérdésre nem tudtam a választ.
Skála kópé
What is love
Majtényi
Mind a nyolc elsőre.:)
Igaz, én játszom a kvízlabirintust is.
1 rossz válaszom volt, az utolsó cicás.
Retró vagyok:)
Nekem még a Casanova-dal is ismeretlen, és a fekete cicára tippeltem, rosszul.:((
3 rossz válasz.
Ha van kedvetek, nézzétek meg a kvízt és írjátok be, mennyi sikerült belőle.
Valamelyik kérdés felidézett bennetek valami szép régi emléket? Nekem a télifagyi :DDDD
Ugrás a teljes írásra: Retró kvíz
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- "Újra hódít a retro"
- Linkelj be egy retro cuccot, amire szívesen emlékszel
- Hogy tetszik nektek az új M3-as, retro TV csatorna?
- Minden ami retró. Ételek, italok, édességek, játékok, könyvek.
- 90-es évek zenéiből szeretnék válogatást csinálni retro bulihoz, de nem nagyon tudom az előadók nevét és a számok címét. Tudnátok segíteni?