Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Resztelt marhamáj recept

Resztelt marhamáj recept

Elkészítési idő 45 perc

A Resztelt marhamáj hozzávalói:
50-60 dkg borjú vagy marhamáj, 2 fej vöröshagyma, 3-4 evőkanál napraforgó olaj ( vagy sertészsír). Fűszerek: frissen tört fekete bors, morzsolt majoránna, csemege őrölt fűszerpaprika, só.


A Resztelt marhamáj elkészítési módja:
A vöröshagymákat karikára vágjuk, és a forró zsiradékon puhára pároljuk. Megszórjuk kevés pirospaprikával, őrölt vagy frissen tört fekete borssal és morzsolt majoránnával. majoránnával. A borjúmájat kb. fél centis, a marhamájat centis csíkokra vágjuk majd a dinsztelt hagymákhoz adjuk és óvatosan kevergetve kissé megpirítjuk. Ekkor kevés vizet öntünk alá, majd lefedjük és 6-8 percig pároljuk a fedő alatt. Csak akkor sózzuk meg, ha már teljesen megpuhult.

Enyhén sós vízben főtt burgonyával tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei

A receptet beküldte: , febr. 4. 14:32
A resztelt marhamáj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook